• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.08.2015

11:16

BUFON SE PLAŠI MIHE: Milan će biti kandidat za titulu

Fudbal

BUFON SE PLAŠI MIHE: Milan će biti kandidat za titulu

Podeli vest

Golman i kapiten Juventusa Đanluiđi Bufon smatra da će Milan predvođen Sinišom Mihajlovićem biti jedan od glavnih konkurenata "staroj dami" za titulu u Seriji A

Osim "rosonera", Bufon kao kandidate za titulu vidi i u Romi i Napoliju.

- Gledajući tržište, Roma je tim koji se najviše pojačao ovog leta. Mislim da će i Milan, pod vođstvom novog trenera Siniše Mihajlovića, imati dobru sezonu, posebno jer nema obaveze u Evropi. Iznenađenje može da napravi Napoli, čiji navijači i fudbaleri imaju šta da nauče od Mauricija Sarija - rekao je Bufon.

Juventus će petu godinu zaredom pokušati da osvoji Skudeto. Ipak, tim iz Torina neće imati lak pošto su ostali bez nekoliko bitnih igrača poput Pirla, Teveza i Vidala.

- Ne možeš da pobeđuješ u nedogled, čak i kad imaš najjaču ekipu. Imamo nekoliko timova u Seriji A, koji su se pojačali i novu sezonu počinju sa velikim entuzijazmom - dodao je je Bufon.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija