• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.08.2015

16:30

(VIDEO) HRVATI OPET DIVLJALI Navijači Hajduka zapalili stadion

Fudbal

(VIDEO) HRVATI OPET DIVLJALI Navijači Hajduka zapalili stadion

Podeli vest

Navijači splitskog Hajduka napravili su veliku štetu na gostovanju Liberecu tokom plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope

Oni su u gradu bakljom zapalili fasadu zgrade koja se obnavljala i požar se proširio, ali je brzom intervencijom vatrogasaca vatra ugašena. Bilo je i krađa, u tržnom centru i na benzinskoj pumpi navijači su krali pivo, da bi vrhunac bio dostignut na stadionu.

Pripadnici "Torcide" zapalili su nekoliko baklji što je izazvalo požar na tribini, a potom je došlo i do sukoba sa pripadnicima obezbeđenja.

Više niko i ne broji divljaštva hrvatskih navijača na stadionima širom Evrope, za koje su do sada bili više nego blago kažnjavani. Inače, utakmica je završena pobedom Libereca od 1:0.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija