• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.08.2015

13:02

OSTALI BEZ POSLA Beč "otpustio" klub jer im se svi smeju

Fudbal

OSTALI BEZ POSLA Beč "otpustio" klub jer im se svi smeju

Podeli vest

Gradske vlasti Beča "otpustile" su čitav fudbalski klub SC Medling nakon istorijskog debakla protiv tima Untervaltersdorf od 2:42, pišu tamošnji mediji

Zbog negativnih natpisa u medijima usled ovog nezapamćenog poraza gradske vlasti su jednostavno izbrisale sve termine za treninge na gradskom stadionu, preneo je predsednik kluba koji je sada bez terena Mihael Kanika.

- Zbog toga moraju da obustave rad prvi tim i rezervna ekipa - kazao je on lokalnom listu "NOeN".

Gradski sekretar za sport Robert Majer ističe da je gradu naneta velika sramota.

Nakon debakla od 2:42 grad je odlučio da nešto preduzme. U imenu kluba stoji i ime grada. SC je trebalo da bude reklama za grad, ali kada čak u Južnoj Americi pišu s podsmehom u vezi Medlinga onda smo morali da preduzmemo nešto - potvrdio je Robert Majer.

On je ukazao da ovaj visoki debakl nije bio prvi, i da je klub već ranije gubio sa dvocifrenim rezultatom u prvenstvu. Prema njegovim rečima ova "kaznena mera" je privremena, odnosno određena na godinu dana.

Kako bi fudbaleri mogli ponovo da igraju od leta iduće godine gradski sekretarijat za sport zahteva određene izmene.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17