• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.08.2015

15:00

NARCIS Ronaldo kupuje svoju voštanu figuru da je drži kod kuće

Fudbal

NARCIS Ronaldo kupuje svoju voštanu figuru da je drži kod kuće

Podeli vest

Da obožava samog sebe Kristijano Ronaldo je potvrdio još jednim neobičnim gestom: platio je 30.000 evra za repliku svoje voštane figure da bi je držao - kod kuće

 

 

Skulptor Majkl Vejd iz studija u Dorsetu, koji je uradio voštanu figuru Portugalca pre dve godine, sada radi repliku koju je Ronaldo naručio, za kućnu upotrebu.

- Sačuvali smo smesu koju smo koristili kada smo pravili originalnu figuru, pa od nje pravimo repliku - objasnio je Vejd.

Voskari će moći da urade sve osim - frizure! Za nju će se, kao što je to slučaj i sa originalom, pobrinuti Ronaldov lični frizer, koji je jednom mesečno dolazi u muzej u Madridu da namesti voštanoj figuri istu frizuru kao što tih dana fura pravi Kristijano.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija