• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.09.2015

11:45

SELEKTOR DANSKE ZGROŽEN: Gadi nam se potez Albanaca

Fudbal

SELEKTOR DANSKE ZGROŽEN: Gadi nam se potez Albanaca

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Danske Morten Olsen najoštrije je osudio potez fudbalera Albanije koji su se u Kopenhagenu fotografisali sa čovekom koji je upravljao dronom na utakmici u Beogradu

Albanski igrači su se pre utakmice protiv Danaca slikali sa Ismailom Morinom, što je iziritiralo Olsena.

- Ta slika mi se stvarno gadi. Video sam je pre nego što smo krenuli na utakmicu. To nije fer plej. Rekao sam ranije, ne razumem odluku iz Lozane, ne razumem ni ovo, ni što UEFA ne reaguje. Stvarno nije sportski - rekao je selektor Danaca.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Panta

pre 8 godina

E, prijatelju naš, da si Srbin sve bi ti bilo jasno!!!

aca

pre 8 godina

naravno da je zgrozen ",zbog ljubavi prema srbima"a ne zbog 3 boda sto su albanci dobili i sad ugrozavaju dancima plasman

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija