• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

10.09.2015

19:00

SAPUNICA SRPSKOG FUDBALERA Kolarovu ljubavnica ne prašta suprugu!

Fudbal

SAPUNICA SRPSKOG FUDBALERA Kolarovu ljubavnica ne prašta suprugu!

Podeli vest

Kristina Mijačević ne želi ni da čuje za svog dugogodišnjeg dečka Aleksandra Kolarova, kojem je nedavno rodila sina jer je bek Sitija lagao da će ostaviti suprugu Vesnu


Ljubavnica fudbalera Aleksandra Kolarova Kristina Mijačević neće ni da čuje za njega, uprkos tome što mu je rodila dete! Lepa dizajnerka je učinila sve što je bilo do nje kako bi ga navela da se razvede od supruge Vesne, ali je na kraju odustala i rešila da podiže sina Petra sama!

Kolarov je u braku sa Vesnom osam godina i sa njom ima dvoje dece, a maltene sve vreme bio je u paralelnoj vezi sa Kristinom Mijačević. Srpski reprezentativac je Kristini govorio da će se razvesti i da će biti samo s njom, međutim, od toga nije bilo ništa.

Srećan kraj

Sad je isti Mihajlović

Levonogi bombarderi prave vanbračnu decu! Siniša Mihajlović, bivši selektor "orlova" i aktuelni trener fudbalera Milana, takođe ima vanbračnog sina Marka.

Za razliku od Kolarova, Mihajlović je dete dobio iz romanse koju je imao pre nego što je upoznao suprugu Arijanu, sa kojom živi u srećnom braku i ima petoro dece. Mada nije hteo da se oženi Markovom majkom, dete nosi prezime Mihajlović, a Siniša se potrudio da mu ništa u finansijskom smislu ne fali. Pre 11 godina upoznao je Marka, a zatim ga je predstavio i svojoj porodici.

Zbog toga je Mijačevićeva odlučila da stavi tačku na desetogodišnju ljubav.

- Kristina se nadala da će se Aleksandar razvesti od Vesne i živeti s njom i njihovim sinom. Uvek joj je pričao da ga za ženu vezuju samo deca, pa je verovala da njihova priča može da ima srećan kraj. Posebno ju je pogodilo to što je nije zaštitio kad se saznalo da je u drugom stanju - priča izvor dobro upoznat sa situacijom.

Kao i svakoj ženi, Kristini je bio cilj da ne deli muškarca ni sa jednom drugom ženom. Uvidevši da neće rasturiti svoj brak i porodicu, nije joj preostalo ništa drugo nego da se povuče. Trudnoća joj nije poremetila planove.

- Neposredno pre nego što je saznala da je trudna, Kristina se potpuno distancirala od Aleksandra. Sa druge strane, i on se bio povukao, jer je mislio da ona plasira priče o trudnoći kako bi izvršila pritisak na njegov brak. Kad je saznao da je ipak trudna, probao je da izgladi situaciju, ali mu ništa nije polazilo za rukom. Kristina je već bila rešena da se udalji od njega - objasnio je naš izvor.

Public

Ipak, kako se rođenje deteta bližilo, Kristina i Aleksandar su se ipak videli, da bi pričali o tome hoće li i na koji način on učestvovati u životu dečaka Petra. Iako je izabrao da ostane sa suprugom, sa kojom već ima sina i ćerku, potpuno je razumljivo da neće dići ruke ni od drugog sina.

Pristojno zarađuje

Mada Kristina pristojno zarađuje kao model i vlasnica dizajnerskog ateljea, jasno je da bek Mančester sitija ima mnogo više novca i da neće dozvoliti da detetu bilo šta fali.

- Kristina je čak bila odlučna da ne želi ništa od Aleksandra. Jedno vreme joj jeste kupovao poklone, plaćao putovanja i slično, ali tada su bili u vezi. Međutim, kako ju je povredio, osećala je bes i nije htela čak ni njegov novac. Međutim, za dobrobit sina će ipak prihvatiti da Aleksandar plaća izdržavanje deteta - zaključio je naš izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija