• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.09.2015

17:54

PREMIJER LIGA: Siti u nadoknadi, rutinska pobeda Arsenala

Fudbal

PREMIJER LIGA: Siti u nadoknadi, rutinska pobeda Arsenala

Podeli vest

Fudbaleri Mančester sitija su u nadoknadi stigli do pobede nad Kristal Palasom 1:0, i tako zadržali maksimalan učinak u Premijer ligi, dok je Arsenal na "Emiratima" stigao do pobede nad Stoukom - 2:0

Prvi gol za "tobdžije" postigao je Teo Volkot u 31. minutu utakmice. Engleski reprezentativac je iskoristio sjajnu asistenciju Mesuta Ozila koji ga je spojio sa golom, a Volkot je potom šmekerski savladao golmana gostiju Batlenda. Pobedu Arsenala potvrdio je pet minuta pre kraja utakmice Olivije Žiru.

"Građanima" očigledno nije prijala reprezentativna pauza, ali su ipak uspeli da nastave pobednički niz. Heroj plavog dela Mančestera je Nigerijac Keleči Iheanačo, koji je u 91. minutu postigao pobedonosni pogodak za Siti. Kolarov je odigrao ceo meč u dresu "građana".

Do ubedljive pobede stigao je Norič koji je sa 3:1 savladao Bornmut. Golove za domaći tim postigli su Kameron Džerom, Vesli Hulahan i Met Džarvis, dok je utešni gol za goste delo Stiva Kuka.

subota:

Everton - Čelsi    3:1 (2:1)
(Nejsmit 17, 22, 82 - Matić 36)
Arsenal - Stouk    2:0 (1:0)
(Volkot 31, Žiru 85)
Kristal Palas - Mančester siti    1:0 (0:0)
(Keleči 90+1)

Norič - Bornmut    3:1 (1:0)
(Džerom 35, Hulahan 52, Džarvis 67 - Kuk 81)
Votford - Svonsi    1:0 (0:0)
(Igalo 59)
VBA - Sautempton    0:0
Mančester junajted - Liverpul 18.30

nedelja:
Sanderlend - Totenhem 14.30
Lester - Aston Vila 17.00

ponedeljak:
Vest Hem - Njukasl 21.00

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija