• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.09.2015

19:26

HOLANĐANI LIKUJU: Znamo da je Partizan u problemu

Fudbal

HOLANĐANI LIKUJU: Znamo da je Partizan u problemu

Podeli vest

Fudbaleri AZ Alkmara stigli su danas u Beograd gde će se sutra na stadionu u Humskoj od 21.05 sastati sa Partizanom u prvom kolu Lige Evrope

Trener AZ Alkmara Džon van den Brom smatra da njegovi fudbaleri imaju 50 odsto šanse da pobede Partizan  u prvom kolu Lige Evropa.

- Čuli smo za njihov poraz u derbiju, ali mislim da će sutra biti potpuno drugačija utakmica. Ne mogu da kažem ništa o Partizanu na osnovu tog poraza. Njihova najveća prednost je to što igraju na domaćem terenu, a pokazali su da su na dobrom putu čim su došli u grupinu fazu -  rekao je Van den Brom novinarima u Beogradu.

Posle poraza od večitog rivala čelnici Partizana navodno samo čekaju prvi kiks trenera Zorana Milinkoivća, pa da mu se zahvale. Spremna mu je i zamena, Nebojša Gudelj, kako trenutno stvari stoje, a nema sumnje da su gosti odlično, bar putem medija, upoznati sa činjenicom da atmosfera u redovima srpskog šampiona nije sjajna. 

Znam da atmosfera u Partizanu nije fantastična, da ima problema, ali meni to nije važno, koncentrisani smo samo na utakmicu. Moja ekipa dobro igra, a rezultati govore za sebe, i ne bismo bili ovde da nismo dobar tim. Svi u Holandiji očekuju od igrača da lako i lepo pobeđuju i dolaze do dobrih rezultata -  rekao je Van den Brom.

Trener AZ Alkmara kaže da njegov tim ima iskustva igranja u jugoistočnoj Evropi.

Igrali smo ranije u ovom delu u Evrope, u Rumuniji, a igrali smo i u Istanbulu i znamo kako je. Očekujem da će duel biti uzbudljiv - smatra Van den Brom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija