• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.10.2015

12:44

ALBANCI BESNE PRED UTAKMICU: Rama, ti si srpski sluga!

Fudbal

ALBANCI BESNE PRED UTAKMICU: Rama, ti si srpski sluga!

Podeli vest

Navijači Albanije napisali su otvoreno pismo premijeru Albanije Ediju Rami i Fudbalskom savezu Albanije kojim su ih optužili da su "servilni prema Srbima"

 

Prema tvrdnjama navijača, koji su pismo poslali i ovdašnjim medijima, "skandal je što im ne daju da nose odeću u crveno-crnim bojama, što se ne dešava nigde".

Oni su u pismu naglasili da je "besmisleno da FSA prihvati sve zahteve Srbije koji se odnose na zabranu isticanja simbola i prisustva nekih ljudi utakmici".

Navijači su se takođe, žalili što Ismail Morina, koji je pustio dron na utakmici Srbija - Albanija u Beogradu, ne može da prisustvuje utakmici.

- Frustrirani smo načinom na koji su ove mere preduzete, a njihovim izvršenjem se krše prava albanskih navijača i to je neprihvatljivo - navodi se u pismu.

ALBANCI SE SPREMAJU: Helikopteri, garda, 2.000 policajaca...

U pismu se takođe, ističe da Morina nije tražen od bilo kog državnog organa, te da nije podneta nikakva krivična prijava protiv njega.

- Zato ne razumemo zabranu ulaska na stadion, naših članova i simbola - ističu navijači i dodaju da se time direktno provociraju njihova osećanja i "osećanja igrača".

Oni u pismu pozivaju organizatore utakmice da povuku ovakve odluke.

- U suprotnom, bilo kakve neželjene reakcije biće posledica vaših postupaka i vaša odgovornost -  zaključuju navijači u pismu albanskom premijeru Rami i Fudbalskom savezu Albanije. 

Utakmica između Albanije i Srbije igra se 8. oktobra od 20.45 sati u Elbasanu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija