• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.10.2015

14:13

ALBANCI PLJUJU SULEJMANIJA: Srbi te nikad neće prihvatiti!

Fudbal

ALBANCI PLJUJU SULEJMANIJA: Srbi te nikad neće prihvatiti!

Podeli vest

Fudbalski reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani biće posebno pod lupom albanskih navijača na sutrašnjem meču dva tima u Elbasanu, pišu lokalni Gazeta i Zeri

 

 


Sulejmani je rođen u Beogradu, poreklom Goranac sa Kosova, ali je fudbaler Jang Bojsa oduvek govorio da želi da igra samo za Srbiju.

- Nikada nikome nisam pretio, niti rekao da bih uzeo albansko državljanstvo jer nisam nikada o tome razmišljao. Uvek sam hteo da igram za svoju zemlju, Srbiju - prisetili su se Albanci Sulejmanijevog intervjua iz 2006. godine, koji je dao kada je bio u konfliktu sa direktorom Partizana Nenadom Bjekovićem.

Tadašnji čelnik crno-belih je izjavio kako mu je Sulejmani pretio da će uzeti pasoš Albanije ako ga ne puste da ode iz Partizana.

KOMŠIJE NAVIJAJU ZA NEREDE U ELBASANU Policije iz regiona kriju podatke o huliganima

Albanski mediji pljuju Sulejmanija sledećim rečima:

- Za Srbe kažu da nikada neće muslimana prihvatiti kao pravog Srbina. Niti on može da promeni svoju krv, iako je obukao srpski dres. Ali, mi ne plačemo za njim, nije to neki gubitak za nas - poručuju albanski mediji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 8 godina

Goranci - nemaju nikakve veze sa Albancima, niti pripadaju tom etnosu..?! Zašto ih svojataju ? Zato što je vekovima suprotstavljaju nasilnoj asimilaciji

srbin

pre 8 godina

MIRALEM SULEJMANI NIJE SYPTAR,SUEJMANI JE NAS POSLASTICAR GORANAC.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17