• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.10.2015

11:38

(VIDEO) HRABRI "ORLOVI"! Igra se u Elbasanu, srpski fudbaleri prošetali Tiranom

Fudbal

(VIDEO) HRABRI "ORLOVI"! Igra se u Elbasanu, srpski fudbaleri prošetali Tiranom

Podeli vest

Najbolji srpski fudbaleri prošetali su danas ulicama Tirane u blizini hotela Šeraton uz maksimalno policijsko obezbeđenje, a na poslednjem bezbednosnom sastanku u Elbasanu odlučeno je da će utakmica između Albanije i Srbije biće odigrana


Zbog kamenovanja autobusa srpskih fudbalera u Tirani postojala je mogućnost da meč bude odložen, ali su organizatori uz prisustvo predstavnika FSS i UEFA obećali da nema rizika i da se sličan incident neće ponoviti.

Inače, deo grada gde se nalazi hotel u kom su smešteni fudbaleri Srbije potpuno je blokiran i nemoguće mu je prići. Taj deo obezbeđuju jake policijske snage domaćina. Pored njih, srpske fudbalere obezbeđuje i srpska policija.

Na ulicma Tirane polako se zagreva atmosfera uoči utakmice koja se igra večeras u obližnjen gradu Elbasan od 20.45, oko 50 kilometara albanske prestonice. Sve je više navijača sa nacionalnim obležjima, ali za sada nema ni najmanjeg incidenta.

Printskrin/Tanjug

Podsećanja radi, autobus sa fudbalskim reprezentativcima Srbije kamenovan je sinoć u Tirani na putu od aerodroma do hotela Šeraton. Tokom incidenta niko nije povređen, osim što je slomljen prozor na autobusu.

Printskrin/Tanjug

Komesar za bezbednost FS S Mirkov ne isključuje mogućnost da se utakmica protiv Albanije u Elbasanu i ne odigra ukoliko bude ugrožena bezbednost srpskog državnog tima.

DA NE POVERUJEŠ! HRVATI NAVIJAJU ZA SRBIJU: Donesite nam pobedu iz Albanije!

(FOTO/VIDEO) "ORLOVI" KAMENOVANI U TIRANI Srpske fudbalere dočekala rulja spremna da ih linčuje!

(20.45, RTS1) ALBANCI PORUČUJU: Ovo je utakmica naših života!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 8 godina

Čuvajte se, od Šćiptarije - uvek preti oDRON kamenja...!?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija