• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Guardian

22.10.2015

09:42

NE DAJ SE LEGENDO! Johanu Krojfu otkriven rak pluća

Fudbal

NE DAJ SE LEGENDO! Johanu Krojfu otkriven rak pluća

Podeli vest

Legendarni holandski as Johan Krojf ima rak pluća, otkrili su doktori na klinici u Barseloni

 

Najbolji holandski fudbaler svih vremena će narednih dana ići na dodatna testiranja da bi se ustanovilo koliko je bolest uzela mah. Krojf je otkako je završio igračku karijeru postao strastveni pušač i tu naviku nikada nije krio.

Njemu je još 1991. godine stavljen dvostruki bajpas zbog problema sa srcem.

Johan Krojf je kao igrač osvojio tri titule prvaka Evrope sa Ajaksom, a po završetku karijere je bio alfa i omega Barselone, gde i danas živi.

(VIDEO) LIGA ŠAMPIONA: Siti do pobede u 91. minutu, "duplo golo" u Parizu


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija