• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.10.2015

16:53

SUPERLIGA: Javor izbegao poraz, minimalci OFK Beograda i Radničkog

Fudbal

SUPERLIGA: Javor izbegao poraz, minimalci OFK Beograda i Radničkog

Podeli vest

OFK Beograd je na svom terenu u 15.kolu Superlige pobedio Metalac sa 1:0, sa istim rezultatom i Radnički iz Niša bio bolji od Rada, dok je Javor na svom terenu izbegao poraz od Jagodine - 1:1

 

Fudbaleri Radnika upisali su drugu pobedu u elitnom društvu. Surduličani su na domaćem terenu savladali Novi Pazar rezultatom 2:0 golovima Slaviše Stojanovića.

Javor i Jagodina su remizirali u Ivanjici rezultatom 1:1. Gosti iz Jagodine do prednosti su stigli u 37. minutu golom Uroša Nikolića, a dva minuta pre Marko Kolaković je zaradio crveni karton. Domaćin je i pored toga stigao do boda pošto je Stefan Dražić postavio konačnih 1:1 u 78. minutu susreta. 

S obzirom na to da "romantičari" igraju po principu toplo -hladno, nakon poraza od Borca u Čačku u prehodnom kolu, danas su na Staroj Karaburmi bili bolji od Metalca. Jedini pogodak postigao je Jovanović u 20. minutu utakmice.

Ni na meču u Nišu napadači nisu bili raspoloženi za igru. Nišlije su minimalnim rezultatom nastavili seriju, trenutno su na tri vezane pobede, dok je Radu ovo bio peti uzastopni poraz.  Trijumf Nišlijama doneo je u 58.  minutu utakmice Marjanović. 

SUPERLIGA

15. kolo

Subota

OFK Beograd - Metalac  1:0 (1:0)
(Jovanović 20)
Radnički Niš - Rad 1:0 (1:0)
(Marjanoivć 58)

Crvena zvezda - Borac 4:2 (2:2)
(Katai 15,29, Grujić 61, Sikimić 75 - Vujaklija 36, 44)

Javor - Jagodina 1:1 (0:1)
(Dražić 78 - Nikolić 37pen)

Radnik - Novi Pazar 2:0 (2:0)
(Stojanović 14pen, 28)

Nedelja

Voždovac - Vojvodina 15.00
Mladost - Partizan 17.00
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija