• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.10.2015

23:05

LIGA KUP: Prvenac Klopa, Siti deklasirao Kristal Palas, ispao Junajted

Fudbal

LIGA KUP: Prvenac Klopa, Siti deklasirao Kristal Palas, ispao Junajted

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula plasirali su se u četvrtfinale Liga Kupa savladavši Bornmut sa 1:0, efikasan je bio Mančester siti protiv Kristal Palasa sa 5:1, dok je Junajted eliminisan nakon penala

 

Liverpul je iz takmičenja eliminisao Bornmut - 1:0. Bio je ovo prvenac Jirgena Klopa na klupi "redsa".

Poveli su "redsi" na Enfildu pogotkom Klajna, koji je izazvao neverovatno oduševljenje kod menadžera Jirgena Klopa koji i na ovaj način pokušava da trgne ekipu iz letargije. Minimalac "redsa", ali zlata vredan, jer je ovo prva pobeda nakon šest remija u nizu u svom takmičenjima. 

U duelu Junajteda i Midlzbroa nije bilo golova tokom 90 minuta, ni nakon produžetaka, pa je odluka pala posle penal serije. Junak pobede gostiju bio je golman Tomas Mehijas koji je odbranio dva šuta, a tragičari Junajteda bili su Vejn Runi, Majkl Karik, dok je Ešli Jang prebacio loptu preko gola. Tako su se "đavoli" pridružili Čelsiju i Arsenalu, koji su takođe takmičenje okončali u osmini finala.

Siti nije dozvolio iznenađenje u Liga kupu, te je posle prvog poluvremena golovima Bonija i De Brujnea najavio da ne bi trebalo da ima problema protiv Kristal Palasa na putu do narednog kola. Tako je i bilo, pošto su "građani" sa još tri pogotka ubedljivim trijumfom slavili prolazak u četvrtfinale.  

AP PHOTO

LIGA KUP Bruka Arsenala, Čelsi pao posle penala, Azar tragičar

LIGA KUP

OSMINA FINALA

Utorak 

Everton - Norič 1:1 (0:0) 4:3 posle penala
(Osman 68 - Basong 51)

Hal - Lester 1:1 (0:0) 5:4 posle penala
(Hernandez 105 - Mahrez 100)

Šefild V. - Arsenal 3:0 (2:0)
(Valas 28, Žoao 40, Hačinson 52 )

Stouk - Čelsi 1:1 (0:0) 5:4 posle penala
(Volters 52- Remi 90+1)

Sreda

Liverpul - Bornmut 1:0 (1:0)
(Klajn 17)

Mančester siti - Kristal Palas 5:1 (2:0) 
(Boni 2, De Brujne 44, Lenečo 59, Ture 76, Garsija 90+4 - Dilejni 89)

Sautempton - Aston Vila 2:1(0:0)
(Jošida 51, Pele 77 - Sinkler 90+4 )

Mančester junajted - Midlzbro 0:0 (0:0) 1:3 posle penala 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija