• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

01.11.2015

11:33

DVA PRELAZA - ČETIRI MILIONA! Ovaj Požarevljanin je doktorirao kladionicu

Fudbal

DVA PRELAZA - ČETIRI MILIONA! Ovaj Požarevljanin je doktorirao kladionicu

Podeli vest

Srbija je dobila novog "gospodara" kladionice - osobu iz Požarevca, mušku ili žensku, koja je ubola tiket vredan 4,2 MILIONA dinara

 

Na majstorskom tiketu su samo dva para! Dva prelaza, iz dva u jedan. Ono što je najteže pogoditi. Jedan par iz mađarske prve lige, Videoton - Diošđer, koji je od 0:1 došao do 2:1, a onda i iz engleske treće lige Koventri - Piterboro, gde je od 0:2 na poluvremenu domaćin stigao do trijumfa od 3:2!

Doduše, tiket je sastavio neko kome novac očigledno nije veliki problem, jer je i ulog pozamašan - 6.000 dinara. Onoliko koliko mnogi gledaju da dobiju na tiketu.

Ali, u svakom slučaju, pogodak vredan divljenja i čestitke uz - Alal vera, majstore!

CAR ODVALIO KLADIONICU: Sa 20 dinara uzeo 11.000 evra!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija