• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf./informer.rs

02.11.2015

09:09

(VIDEO) NOVA BRUKA U SRPSKOM FUDBALU! Pi*karanje Lalatovića i čelnika Radničkog iz Niša!

Fudbal

(VIDEO) NOVA BRUKA U SRPSKOM FUDBALU! Pi*karanje Lalatovića i čelnika Radničkog iz Niša!

Podeli vest

Trener čačanskog Borca Nenad Lalatović je posle jučeranje pobede nad Radničkim iz Niša (1:0) ušao u verbalnu raspravu sa čelnicima protivničkog tima, i pale su veoma teške reči

Novi skandal u srpskom fudbalu. Lalatović je pre zvanične konferencije za štampu posle meča imao žučnu raspravu sa nekim od čelnika domaćeg tima. Na snimku se ne vidi osoba sa kojom se trener Borca raspravlja, ali se čuje prepirka.

Pominjale su se majke, 101 majka, Lalatović se žalio da ga sve vreme vređaju, psuju mu porodicu, gađaju ga flašama, nazivao je domaćine seljacima, pitao ih kako ih nije sramota...

- Kako vas bre nije sramota vređate mi celu porodicu od prvog minuta. Marš bre, mamu vam jeb*m ja. Jeb*m i ja tebi 101 majku, pi*ka ti bre materina seljačka, popušiš mi ku*ac pi*ko jedna. Mamu ti jeb*m ja u pi*ku seljačku. Vređate me celu utakmicu majke vam ga nabijem, a ja da vam ćutim ovde - čulo se kako Lalatović govori na snimku.

Sve se smirilo posle nekoliko minuta burne rasprave, a na samoj konferenciji i Lalatović se nije osvrtao na incident.

Nekadašnji trener Crvene zvezde je kasnije za portal "Telegraf" rekao da nikada nije igrao u neprijatnijoj atmosferi.

-  Tokom cele utakmice su me brutalno vređali, a ja im naravno nisam odgovarao na provokacije. Posle meča, kada smo pobedili, igrači su slavili tako što su me podigli i nosili po terenu. Tada je nastao haos. Počeli su da nas gađaju čašama, flašama, upaljačima i žestoko su nas vređali i psovali nam sve živo. Po ulasku u tunel su mi prišla dva čoveka, koje sam prvi put u životu video. Rekli su kako nas nije sramota da tako slavimo u Nišu i da smo provocirali navijače - rekao je Lalatović.

U tunelu nije bilo fizičkog sukoba, ali su se čule dobro poznate srpske psovke.

- Nismo im ostali dužni, razmenjene su ružne reči, ali se sve završilo samo na verbalnom konfliktu. Jednostavno nisu navikli da gube, a ove sezone smo ih dva puta pobedili i Niš je pao posle godinu i po dana - poručio je mladi trener.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija