• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.11.2015

15:36

MURINJU SE CRNO PIŠE! Eva se nagodila sa Čelsijem, ali tužila Portugalca

Fudbal

MURINJU SE CRNO PIŠE! Eva se nagodila sa Čelsijem, ali tužila Portugalca

Podeli vest

Nekadašnja doktorka Čelsija Eva Karneriro našla je zajednički jezik sa klubom, ali će podneti privatnu tužbu protiv menadžera "plavaca" Žozea Murinja

Eva se, prema pisanju engleskih medija, nagodila sa upravom Čelsija van suda i trebalo bi uskoro da počne da radi u Čarlton Atletiku.

Slučaj protiv Murinja bi Evi mogao da donese mnogo više novca, nego da je tužila samo klub, zato što je Portugalac bio taj koji je izneo niz uvreda na njen račun.

ODE LEPA EVA! Lekarka koju mrzi Murinjo napustila Čelsi! 

BIVŠI RAZOTKRIO Dr EVU: Imala je seks sa igračem Čelsija


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija