• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.11.2015

17:25

(VIDEO) MONSTRUOZNI BAJERN Bavarci samleli Štutgart, poraz Bajera

Fudbal

(VIDEO) MONSTRUOZNI BAJERN Bavarci samleli Štutgart, poraz Bajera

Podeli vest

Bajern je upisao i 11. pobedu u Bundesligi, pošto je sa 4:0 deklasirao Štutgart, Leverkuzen je poražen na svom terenu od Kelna 2:1, dok je Majnc sa 2:0 pobedio Volfsburg

Bavarska mašina samlela je Štutgart  za samo jedno poluvreme. Roben je otvorio seriju golova u 11. minutu, tri minuita kasnije Kosta je duplirao vođstvo, a Levandovski u 37. rešio pitanje pobednika, da bi tačku na prvi deo stavio Miler u 40. minutu utakmice. 

Leverkuzen je gubio protiv Kelna, ali je Čičarito omogućio "aspirindžijama" na odmor da odu rezultatski poravnati (1:1). Ipak, gosti su u drugom delu utakmice nakon što je Papadopulos u 53. dobio crveni karton iskoristili igrača više i u 78 došli do trijumfa, dok je Bajeru ovo bio treći u nizu poraz u svim takmičenjima.

BUNDESLIGA 

12. KOLO

Petak:

Hanover - Herta 1:3 (0:1)
(Kijotake 70p - Kalu 33, 60, 87)

Subota:

Bajern - Štutgart 4:0 (4:0)
(Roben 11, Kosta 17, Levandovski 37, Miler 40)

Bajer - Keln 1:2 (1:1)
(Čičarito 33 - Maron 17, 72)

Borusija Menhengladbah - Ingolštad 0:0
 
Hofenhajm - Ajntraht 0:0

Majnc - Volfzburg 2:0 (1:0)
(De Blasis 31, Mali 75)

Darmštad - Hamburger 1:1 (0:1)
(Heler 47 - Lasoga 29p)

Nedelja:

Borusija Dortmund - Šalke 15.30
Augzburg - Verder 17.30

Tabela: Bajern 34,  Borusija Dortmund 26, Volfsburg 21, Herta 20, Šalke 20, Borusija Menhengladbah 19, Keln 18, Bajer Leverkuten 17....


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija