• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.11.2015

17:58

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Čelsi gubi i bez Murinja, "sveci" slave Tadića

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Čelsi gubi i bez Murinja, "sveci" slave Tadića

Podeli vest

Čelsi je upisao novi poraz u Premijer ligi, ovoga puta od Stuka 1:0, iako na klupi nije bilo Žozea Murinja, dok je Sautemptom pobedio Sanderlend pogotkom Dušana Tadić sa bele tačke - 1:0

 

Posle prvog dela utakmice između Sautemptona i Sanderlenda nije bilo golova, a srpski reprezentativac je sa u 69 minutu doneo svom timu tri boda. Mvila je napravio prekršao u kaznanom prostoru, sudija odmah pokazao na belu tačku, a Tadić je bio siguran egzekutor. Sautemptonu je ovo šesta utakmica bez poraza, a četvrta pobeda, a nakon ovog kola je sedmi sa 20 bodova na tabeli Premijer lige.

Junajted je tek u drugom delu utakmice slomio otpor igrača VBA na "Old Trafordu", a Mata je u prvom minutu sudijske nadoknade potvrdio trijumf - 2:0. "Đavoli su poveli sjajnim pogotkom Lingrada sa ivice kaznenog prostora, dok je Mata u finišu rešio sve dileme.

Vest Hem i Everton su podelili bodove - 1:1. Poveli su "čekićari", ali je se Lukaku pobrinuo da "karamele" osvoje bar bod.

Čelsi je nastavio sa katastrofalnim rezultatima u domaćem šampionatu i vezao treći poraz. Od njih je sada bio bolji Stouk, koji je slavio golom Marka Arnautovića u 54. minutu.

Nemanja Matić je odigrao svih 90 minuta za "plavce", dok branislav Ivanović i dalje povređen. Gosti su na ovoj utakmici bili bez menadžera Žozea Murinja koji je suspendovan, ali ni to nije pomoglo Čelsi da izađe iz krize.

Njukasl je savladao Bornumt sa 1:0, iako su domaćini imali inicijativu tokom celog meča. Gosti su imali samo jedan udarac u okvir gola i uspeli su da ga realizuju. Junak Njukasla bio je Perez. Aleksandar Mitrović igrao je do 63. minuta kada ga je zamenio Sise.

AP PHOTO

PREMIJER LIGA

12.KOLO

Subota

Bornmut - Njukasl 0:1 (0:1)
(Perez 27)

Lester - Votford 2:1 (0:0)
(Kante 52, Vordi 56p - Dini 75)

Mančester junajted - VBA 2:0(0:0)
(Lingard 52, Mata 90+1)

Norič - Svonsi 1:0 (0:0)
(Hauson 70)

Sanderledn - Sautempton 0:1 (0:0)
(TadIć 69p)

Vest Hem - Everton 1:1 (1:1)
(Lanzini 30 - Lukaku 53)

Stouk - Čelsi 1:0 (0:0)
(Arnautović 54)

Nedelja:

Aston Vila - Mančester siti 14.30

Arsenal - Totenhem 17.00

Liverpul - Kristal palas 17.00

Tabela: Mančester siti 25, Arsenal 25. Lester 25, Mančester junajted 24, Vest Hem 21, Totenhem 20, Sautempton 20...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija