• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

13.11.2015

15:30

DA LI SU HRVATI PROLUPALI? "Ubij Srbina" se toleriše, ne i "Mamiću, Srbine, čakija ti ne gine"

Fudbal

DA LI SU HRVATI PROLUPALI? "Ubij Srbina" se toleriše, ne i "Mamiću, Srbine, čakija ti ne gine"

Podeli vest

Hrvatski mediji su konačno stali u obranu Srba, ali samo zato što je na drugoj strani Zdravko Mamić, prvi čovek Dinama i verovatno najomraženija ličnost u "lijepoj njihovoj"

Teško da su Hrvati protiv vređanja Srba, samo više mrze Zadravka Mamića. Naime, tamošnji fudbalski Savez kaznio je Hajduk sa 2.600 evra zbog vređanja HNS-a i Zdravka Mamića. Torcida je, naime, skandirala "HNS p*deri nogomet ste s*ebali" i "Mamiću Srbine, čakija ti ne gine". 

Ono što je zasmetalo medijima u Hrvatskoj, onim koji nisu skloni Mamiću i vladajućoj garnituri u Fudbalskom savezu Hrvatske, jesu dvostruki standardi prilikom određivanja kazni, odnosno tolerisanja prekršaja.

Navode da je na utakmici Dinama i Istre bilo skandiranja "Hrvatska mati, Srbe ćemo klati" i "Ubij, ubij Srbina". Kazne za ovaj prekršaj su izostale ili bar nisu u istoj ravni kada su u pitanju uvrede na račun Mamića.

MODRIĆ ŠALJE MAMIĆA U ZATVOR: Jeste, davao sam mu novac


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija