• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.11.2015

11:55

BIO SAM PIJANAC... Širokov: Jednom se dva meseca nisam treznio, pola se ni ne sećam!

Fudbal

BIO SAM PIJANAC... Širokov: Jednom se dva meseca nisam treznio, pola se ni ne sećam!

Podeli vest

Kapiten fudbalske reprezentacije Rusije Roman Širokov ispričao je medijima kako se jednom, kada je imao 21 godinu, razočarao u fudbal i život i da se dva meseca nije treznio

 

 

Širokov je bio igrač CSKA iz Moskve kojeg su poslali na pozajmicu u ZIL Torpedo, a njega je to toliko pogodilo da se odao alkoholu.

- Jednom prilikom mi je drug došao u posetu. Otišli smo na piće, a vratio sam se posle dva meseca! Pili smo votku i viski, lutali smo zemljom, svašta smo radili. Pola toga se ni ne sećam - iskren je Širokov.

 

Pokušao je, na majkin nagovor, da pismom izvinjenja umilostivi čelnike CSKA da bi ga primiloi nazad, a umesto toga je, za kaznu, poslat u vojsku.

- Tek kada sam počeo da pišem to pismo shvatio sam da me dva meseca nije bilo i da nemam pojma gde sam sve bio. Život u vojsci je bio užasno težak. Farbao sam kasarnu u crveno i crno, kopao rovove i provlačio električne kablove. Živeli smo u trošnim barakama, ustajali svako jutro u šest sati - ispričao je Roman Širokov.

Kada je završio vojsku, Širokov se vratio kući, misleći da je završio fudbalsku karijeru. Na nagovor svog prvog trenera zaigrao je za mali klub Iskra, koji je bio u trećoj ligi, a onda je zablistao pa ga je put vodio preko Rubina, Himkija do Zenita i danas Spartaka.

Sa 27 godina debitovao je za reprezentaciju Rusije, čiji je danas kapiten! Za primer!

DOBRO GA ZVEZDA NIJE DOVELA Split oterao alkoholičara Milevskog!

SINE, A DA BATALIŠ TI VOLAN? ILI ALKOHOL? Pijani Kaseres slupao Ferari!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija