• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl.T.

18.11.2015

09:10

FUDBALERI KOJI SU IZNAJMILI AVION U OSTRAVI PORUČUJU: Nismo pobegli iz reprezentacije!

Fudbal

FUDBALERI KOJI SU IZNAJMILI AVION U OSTRAVI PORUČUJU: Nismo pobegli iz reprezentacije!

Podeli vest

Luka Milivojević i Petar Škuletić, srpski reprezentativci koji su odmah posle debakla u Češkoj (1:4) odlučili da se sa još dvojicom saigrača iznajmljenim avionom vrate u Beograd, kažu da nisu pobegli iz reprezentacije

 

Obojica tvrde da su dobili dozvolu stručnog štaba da napuste ekipu odmah posle meča, jer su imali privatne razloge za to.

Unapred isplanirano

Vezista Olimpijakosa Milivojević objašnjava da mu je poraz u Ostravi teško pao, ali da je požurio u Beograd zbog zdravstvenog stanja supruge.

- Sve je odrađeno po ranijem dogovoru. Sumnjam da smo odmah posle utakmice mogli za tako kratko vreme da organizujemo putovanje. Dakle, ranije smo se dogovorili, niko nije pobegao iz Češke zbog poraza - kaže Milivojević.

On tvrdi da je požurio da se vrati u Beograd zbog - supruge. 

Škuletić: I da ima problema, ne bih vam rekao

Informer

Petar Škuletić tvrdi da u svlačionici srpske reprezentacije nema sukoba, klanova, podela i svađa.
- S obzirom na moj staž u reprezentaciji, ja sam poslednji koji nešto treba da kaže na tu temu. I da ima problema, ne bih rekao, jer nije moje da pričam o tome. Ali stvarno nema nikakvih podela i svađa. Vidim da svaki momak maksimalno radi na treninzima, u sobama se zezamo, dobra je atmosfera, zaista mi nije jasno šta nam se desi kad izađemo na teren - kaže Škuletić.

- Supruga mi je u drugom stanju, bila je u bolnici, a u subotu ujutro je trebalo da izađe. Zato sam se vratio da bih je izveo. Bilo mi je teško zbog poraza, odvratno sam se osećao. Razmišljao sam o tome da odustanem od povratka u Beograd iste večeri, baš zato da neko ne pomisli da bežim ili da ostavljam ekipu kad je svima teško, ali ponavljam da je sve bilo unapred isplanirano - poručuje Milivojević.

Nekadašnji član Crvene zvezde i Anderlehta nije želeo da komentariše izjave Nemanje Matića da se neki reprezentativci ne ponašaju profesionalno i da od njihovog odnosa prema dresu zavise rezultati.

- Problemi u svlačionici ne postoje. Nemanja je bio nervozan, kao i svi mi posle teškog poraza, pa je zato možda bio oštriji nego inače. Međutim, ne mogu ja da tumačim njegove reči, Matić je odgovoran momak i zna šta priča. Što se mene tiče, uvek sam tu za Srbiju i uvek dajem sve od sebe - jasan je Milivojević.

Sami smo krivi

Napadača Petra Škuletića takođe su zabolele kritike na račun "orlova" koji su u sopstvenoj režiji otputovali iz Ostrave za Srbiju. On smatra da je to privatna stvar, ali da se posle ubedljivog poraza "traži dlaka u jajetu".

- Vidim piše se kako smo svi požurili u kafanu! To su gluposti. Nismo zaslužili aplauze zbog igara i rezultata, ali ni da se sad izmišljaju svakakve priče o nama. Pred svako okupljanje postoji detaljan program kojeg se pridržavamo. Onog momenta kad se utakmica završi mi smo slobodni, tad smo u civilu i okrećemo se privatnim obavezama. Ranije sam se vratio iz Češke kako bih obišao porodicu u Crnoj Gori - pojašnjava Škuletić.

O situaciji u samoj reprezentaciji otvoreno kaže:

- Da je dobro - nije! Niko ne može da bude zadovoljan posle ovakvih rezultata. Stvorila se tako ružna slika u vezi s reprezentacijom, ali sami smo tome krivi - svestan je Petar Škuletić.

RUSI "MUČE" ŠKULETIĆA: Ne mogu da im objasnim zašto ne idemo na EP!

OTKRIVAMO KO SU REPREZENTATIVCI KOJI SU IZNAJMILI AVION: Stojković častio 6.000 evra za čarter!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ma vazi

pre 8 godina

Mozda niste pobegli,al vas zato treba sve najuriti.

daki

pre 8 godina

ma sto se lazemo? pa jesu mediji objavili sliku onog panja Mitrovica u kafani?! pa svi koji su otisli, treba da budu oterani iz reprezentacije, jos juce! i kompletno vodjstvo FSS! nema istraga, zataskavanja, licitiranja! valda je jasno, da svi treba da lete! pa njima ce jos trebati reprezentacija, kad ih ovi timovi oteraju, trebace se opet preko te reprezentacije prodati! e nece da moze!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija