• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sun

26.11.2015

23:20

SEZNACIONALNO! Mesi prelazi u Mančester siti za nenormalnu platu!

Fudbal

SEZNACIONALNO! Mesi prelazi u Mančester siti za nenormalnu platu!

Podeli vest

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi spreman je da napusti Katalonce i obuče dres Mančester sitija, u kojem će imati nedeljnu platu od neverovatnih 1.150.000 evra

Britanski tabloid San objavio je informaciju da je Mesi voljan da započne pregovore sa "građanima", kojima novac nije problem. Omalenom Argentincu ugovor sa Barselonom ističe u junu 2018. godine, ali spekuliše se da Mesi želi da napusti Španiju zbog problema sa porezom.

Mančester siti je spreman da to iskoristi, a kako ovaj list navodi, Mesiju će ponuditi nedeljnu platu od 800.000 funti (1.150.000 evra). Na godišnjem nivou to je gotovo 60 miliona evra!

Takođe, ističe se da ni Barselona ne bi imala ništa protiv, i da je klub spreman da proda Mesija za 150.000.000 evra, iako je otkupna klauzula 250 miliona.

Mesi je gotovo dva meseca bio povređen, a Katalonci su i u tom periodu pobeđivali, pa trener Luis Enrike namerava da u budućnosti igru zasniva na Nejmaru i Luisu Suarezu.

S obzirom da ova informacija dolazi od Sana, treba je uzeti sa rezervom, ali nema dileme da bi eventualni transfer Mesija u Siti dobro prodrmao fudbalski svet.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

U mnogo para za tako - "malog"..? I šta da radi s tolikim novcima..? - Da kupi ceo "Beograd na vodi", i da neda nikom ni jedan kvadrant..!?

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija