• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.12.2015

17:55

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Čelsi pobedom završio "štrajk", Lester nastavlja dominaciju

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Čelsi pobedom završio "štrajk", Lester nastavlja dominaciju

Podeli vest

Fudbalere Čelsija ni Temza neće oprati sada od optužbi da nisu bojkotovali Žozea Murinja, jer su dan posle njegove smene "oprali" Sanderlend sa 3:1 bez ikakvih problema

 

Kapiten srpske reprezentacije Branislav Ivanović, često optuživani da "minira" Murinja, postigao je prvi gol za "plavce", glavom u šestom minutu posle kornera i time trasirao put ekipi ka pobedi.

Pedro je duplirao prednost već u 13. minutu i bilo je jasno da Čelsi grabi ka pobedi. Ipak, to nije umirilo navijače, koji su često tokom meča skandirali Žozeu Murinju, a na tribinama je bio i transparent "Žoze, znamo koja ta tri izdajnika: Fabregas, Kosta i Azar!

 

 

Dok se Čelsi tek bude, za to vreme Lester nastavlja sa neverovatnim igrama, zbog kojih je na prvom mestu Premijer lige. Doduše, uz dva penala, ali "lisice" su danas u gostima savladale Everton sa 3:2, na "Gudisonu" odakle se bodovi retko odnose.

Ne bi bilo iznenađenje da posle Žozea Murinja sledeći koji dobije "pedalu" bude Luj van Gal. Mančester junajted je kod kuće izgubio od Noriča i nastavio crnu seriju, zbog koje je ispao iz kvarteta vodećih timova Premijer lige.

Pogledajte gol Branislava Ivanovića za Čelsi:

 

LAŽU DA SE KRIJE! Murinjo izmalerisao Brajton protiv Midlsbroa!

PREMIJER LIGA

17. kolo
Subota
Everton - Lester    2:3 (1:1)
(Lukaku 32, Miraljas 89 - Marez 27p, 65p, Okazaki 69)

Mančester junajted - Norič    1:2 (0:1)
(Marsijal 67 - Žerom 38, Tetei 55)

Sautempton - Totenhem    0:2 (0:2)
(Kejn 40, Ali 43)

Stouk - Kristal Palas    1:2 (0:1)
(Krkić 76p - Vikam 45p, Čung 88)

VBA - Bornmut    1:2 (0:0)
(Mekauli 79 - Smit 52, Danijels 87p)

Čelsi - Sanderlend    3:1 (2:0)
(Ivanović 6, Pedro 13, Oskar 50p - Borini 53)

Njukasl - Aston Vila    1:1 (1:0)
(Koloćini 38 - Ajuv 61)
 

Nedelja
Votford - Liverpul    14.30
Svonsi - Vest Hem    17.00

Ponedeljak
Arsenal - Mančester siti    21.00

Tabela: Lester 38, Arsenal 33, Mančester siti 32, Totenhem 29, Mančester junajted 29, Kristal Palas 29, Votford 25...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija