• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.12.2015

22:53

JOKANOVIĆ PONOVO NA OSTRVU! Srpski trener preuzeo Fulam

Fudbal

JOKANOVIĆ PONOVO NA OSTRVU! Srpski trener preuzeo Fulam

Podeli vest

Engleski Fulam, koji igra u Čempionšipu, saopštio je da je srpski stručnjak Slaviša Jokanović novi menadžer te ekipe

Jokanović je tokom ove sezone vodio Makabi iz Tel Aviva koji je lider izraelskog prvenstva posle 16 kola, a ima iskustva u Čempionšipu, jer je prošle godine sa Votfordom izborio plasman u Premijer ligu, ali je posle toga odlučio da promeni sredinu.

Fulam se nalazi na 18. mestu na tabeli sa 24 boda i devet uzastopnih mečeva bez pobede, pa Jokanovića čeka težak posao. 

- Sa ponosom saopštavam da će Slaviša Jokanović postati naš novi menadžer. Imali smo mnogo kvalitetnih kandidata za mesto trenera. Jevda čekamo da dočekamo Slavišu na Krejven Kotidžu i da stvari krenu u pravom smeru u drugom delu sezone - rekao je predsednik Fulama Šahid Kan.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija