• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BBC

29.12.2015

16:40

VELIKA TUGA! Legendarni golman Srniček umro od posledica srčanog udara

Fudbal

VELIKA TUGA! Legendarni golman Srniček umro od posledica srčanog udara

Podeli vest

Bivši golman češke reprezentacije i Njukasla Pavel Srniček preminuo je od posledica infarkta, preneo je BBC

Srniček (47) je pre devet dana kolabirao na trčanju i završio u indukovanoj komi u jednoj bolnici u Ostravi. Posle nekoliko dana je objavljeno da je počeo da se oporavlja, ali je posle toga, nažalost krenulo po zlu.

On je bio ljubimac navijača Njukasla, kluba za koji je nastupao devet sezona i odigrao 152 ligaške utakmice.

Srniček je tokom karijere branio za Banjik, Šefild Venzdej, Brešu, Kozencu, Portsmut, Vest Hem i Beiru Mar, dok je za reprezentaciju Češke zabeležio 49 mečeva.

ČUVENI GOLMAN U KRITIČNOM STANJU! Pavel Srniček imao srčani udar


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija