• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.01.2016

22:05

JOKANOVIĆ NEMA ČAROBNI ŠTAPIĆ: Nisam Koperfild, moramo mnogo da radimo

Fudbal

JOKANOVIĆ NEMA ČAROBNI ŠTAPIĆ: Nisam Koperfild, moramo mnogo da radimo

Podeli vest

Debi Slaviše Jokanovića na klupi Fulama nije završen onako kao što su se navijači londonskog drugoligaša nadali, jer je na "Krejven Kotidžu" slavio Šefild Venzdej sa 1:0, a srpski stručnjak je poručio da je pred ekipom mnogo posla

Jokanović je posle meča istakao da nije sve tako crno i da vidi gde njegov tim može da napreduje kako bi izašao iz krize.

- Normalno je da sam razočaran rezultatom. Ali ne mogu reći da sam razočaran onim što su moji igrači prikazali. Igrali smo dobar fudbal 60 minuta, a onda su oni postigli fantastičan gol koji im je bio dovoljan za pobedu. Mogli smo da izbegnemo ovu situaciju... Imalo smo loptu u posedu 71 odsto utakmice, ali nismo bili dovoljno opasni u napadu i nismo stvorili potreban broj šansi za gol. Mi smo tim koji je dobar kada ima loptu u posedu, ali moramo da se porpavimo u igri bez lopte - rekao je Jokanović posle utakmice.

Jokanović prošle sezone u Votfordu nije imao baš najbolji start, ali kada je uhvatio zalet, sezona je završena kako se samo poželeti moglo.

- Situacija je pomalo frustrirajuća, ali došao sam da radim i ne mogu odmah da rešim sve probleme. Nisam vam ja Dejvid Kopoerfild, potrebno mi je vremena. Biće potreba ozbiljna posvećenost mene, mog stručnog štaba, igrača i svih koji rade na ovom klupskom projektu - poručio je srpski stručnjak obećavajući naporan rad. 

JOKANOVIĆ PORAŽEN NA DEBIJU! Šefild minimalcem srušio Fulam


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija