• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.01.2016

21:18

JIRGEN KLOP BACIO OKO NA JOŠ JEDNOG SRBINA! Englezi Filipa Kostića sele u Liverpul

Fudbal

JIRGEN KLOP BACIO OKO NA JOŠ JEDNOG SRBINA! Englezi Filipa Kostića sele u Liverpul

Podeli vest

Pored Marka Grujića Liverpul želi još jednog Srbina, fudbalera nemačkog Štutgarta Filipa Kostića

Dejli eskpres preneo je da Jirgen Klop u ekipi želi i mladog 23-godišnjeg Kostića. Nemčki trener je pratio srpskog internacionalca u Nemačkoj pa se visoko kotira na listi njegovih želja. 

Kostić je u Štutgart stigao 2014. godine, i od tada je zabeležio 43 nastupa u dresu "švaba". Kostić je do sada nastupao za Radnički Kragujevac, Groningen i Štutgart.

NEŠTO JE POŠLO PO ZLU?! Odložena promocija Marka Grujića u Liverpulu


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija