• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

07.01.2016

15:41

ČELNICI ZVEZDE UHVAĆENI U LAŽI! Biševac: Niko me sa "Marakane" nije zvao!

Fudbal

ČELNICI ZVEZDE UHVAĆENI U LAŽI! Biševac: Niko me sa "Marakane" nije zvao!

Podeli vest

Nadali su se navijači Crvene zvezde da bi Milan Biševac mogao da se vrati na "Marakanu", čelnici kluba tvrdili da su pregovori u toku, ali iskusni defanzivac kaže da ga niko nije zvao iz Ljutice Bogdana 1a

Mesecima se spekulisalo o njegovom mogućem povratku u Zvezdu, možda bi se u vratio, da ga je neko pozvao.

- Volim Zvezdu, to je moj klub, ali niko me iz kluba nije zvao, nije bilo pregovora, niti sam ja potencirao nešto u vezi s tim. To nije bilo ni realno. Ne bih voleo da se misli da sam ja odbio nešto, da su me pozvali ko zna šta bi bilo, jer je teško taj klub odbiti. Čuo sam, ne znam da li je istina, da su se oni raspitivali u kakvom sam ja stanju. To mi je malo bilo čudno, mislim da sam spreman i da sam dostigao neki nivo posle toliko godina u francuskoj ligi  - rekao je Biševac za B92. 

Biševac je sa Laciom potpisao ugovor na godinu i po dana uz mogućnost produženja saradnje na još jednu sezonu.

NOVOGODIŠNJI POKLON ZA "DELIJE" Biševac pred povratkom u Zvezdu!

BIŠEVAC ZVANIČNO U LACIJU! Srpski fudbaler potpisao dvoipogodišnji ugovor sa rimskim klubom


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
uzicanin

pre 8 godina

Ma otkud to da Zvezdan Terzic kao predstavnik CZ .....laze???Tek ce izaci na videlo njegove lazi u koje su nazalost poverovali mnogi sa "Rajka Mitica".Sledi uskoro naplata racuna koji je pravljen kako njima pase.

Luka

pre 8 godina

Stari LAZOVI Raosavljevic i Terzic!!!Samo pricaju i lazu!Da nema Bozovica tamo bi bio cirkus!

daki

pre 8 godina

hvala Milanu, ali nama treba bolji stoper od njega! takvog vec imamo, u godinama, kada karijera ide silaznom putanjom, nama treba neko ko ce praviti razliku, a ne biti povredjen pola sezone i cekati 'penziju'!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija