• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.01.2016

22:52

(VIDEO) SERIJA A: Napoli ne pušta prvo mesto, komedija u Bergamu sa dva autogola

Fudbal

(VIDEO) SERIJA A: Napoli ne pušta prvo mesto, komedija u Bergamu sa dva autogola

Podeli vest

Ekipa Napolija nema nameru tako lako da prepusti prvo mesto rivalima, što je večeras na svojoj koži osetio i Sasuolo - 3:1

 

Bez obzira što je gost poveo u Napulju golom Falkinelija iz penala, već u trećem minutu, domaćin je napravio veleobrt i zasluženo došao do nova tri boda.

Nekadašnji igrači Real Madrida Kaljehon i Iguain su golovima doneli trijumf Napoliju, koji ga je udaljio od Intera na ukupno četiri boda rastojanja.

Dva gola - dva autogola! Atalanta i Inter podelili su po bod u prvoj utakmici 20. kola Serije A, a oba pogotka su postigli defanzivci u svoju mrežu - 1:1

Najpre je Žerson Muriljo nespretnom reakcijom pogodio svoj gol i doveo Atalantu u vođstvo, a onda je Rafael Toloi spektakularnim autogolom pod prečku vratio Interu ono što su ih Milanezi počastili.

Inter je upao u krizu rezultata, od četiri poslednje utakmice samo je jednu pobedio, pao je sa prvog mesta na tabeli, a sada polako počinje i da zaostaje za timovima ispred njega.

 

SERIJA A

20. kolo

Subota
Atalanta - Inter    1:1 (1:1)
(Muriljo 18 ag - Toloi 25 ag)

Torino - Frozinone    4:2 (3:1)
(Imobile 9p, Beloti 37, 41, Benasi 82 - Samarko 33, Aveljar 74ag)

Napoli - Sasuolo    3:1 (2:1)
(Kaljehon 19, Iguain 42, 90 - Falkineli 3p)

Nedelja
Đenova - Palermo    12.30
Roma - Verona    15.00
Bolonja - Lacio    15.00
Karpi - Sampdorija    15.00
Kjevo - Empoli    15.00
Udineze - Juventus    15.00
Milan - Fiorentina    20.45

Tabela: Napoli 44, Juventus 39, Inter 39, Fiorentina 38, Roma 34, Sasuolo 31, Empoli 30...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija