• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.01.2016

17:58

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Čelsi do remija u 98. minutu, rafalna paljba Sitija, novi gol Tadića

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Čelsi do remija u 98. minutu, rafalna paljba Sitija, novi gol Tadića

Podeli vest

Kakva blamaža u Londonu! Čelsi je golom u 98. minutu osvojio bod na svom terenu protiv Evertona - 3:3

Igralo se u Londonu kao nekad u Srbiji, dok favorit ne postigne gol. Bio je Čelsi na rubu poraza, ali je pogodak Terija "malo pre ponoći" doneo ekipi Gusa Hidinka jedan bod. Nije isključeno čak i da je bio ofsajd!

Vodio je Everton sa 2:0, pa Čelsi za samo tri minuta postigao dva pogotka i u 66. minutu je bilo 2:2. Očekivalo se da "plavci" overe preokret, kada su bili u takvom naletu, ali avaj...

Odbrana "karamelica" je odolevala, a u 90. minutu hladan tuš za navijače Čelsija. Funes Mori je postigao gol za Everton - 3:2. Verovatno svi na svetu su mislili da će to biti konačan rezultat meča, ali ne i glavni sudija, koji je pustio da se igra bezmalo ceo produžetak, u kojem su "plavci" uspeli da "prežive".

Mančester siti nije imao nikakvih problema kod kuće protiv Kristal Palasa. Četiri laka komada ubacili su "građani" u mrežu gostiju iz Londona, uz dva pogotka Kuna Aguera, pa su nastavili poteru za vodećim timovima lige Arsenalom i Lesterom.

Ponovo se u listu strelaca upisao srpski reprezentativac Dušan Tadić! Njegov Sautempton je kod kuće deklasirao Vest Bromvič sa 3:0, a Tadić je sjajno iskoristio pas i poslao loptu u mrežu gostiju.

Važnu pobedu ostvario je Njukasl protiv Vest Hema. Srpski napadač Aleksandar Mitrović je bio starter u sastavu "svraka", ali je epitet igrača utakmice odneo novajlija Džondžo Šelvi, čiji je majstorski pas kod drugog gola razgalio navijače Njukasla.

Lester je uzeo samo bod u Birmingemu protiv Aston Vile, a krivicu za to snosi delom Marez, koji je kod vođstva od 1:0 promašio penal za "lisice".

 

PREMIJER LIGA

22. kolo

Subota
Totenhem - Sanderlend    4:1 (1:1)
(Eriksen 42, 67, Dembele 60, Kejn 79p - Van Anholt 41)

Bornmut - Norič    3:0 (1:0)
(Gosling 10, Danijel 54p, Afobe 75)

Čelsi - Everton    3:3 (0:0)
(Kosta 64, Fabregas 66, Teri 98 - Teri 50ag, Miraljas 56, Funes Mori 90)

Mančester siti - Kristal Palas    4:0 (2:0)
(Delf 22, Aguero 41, 69, Silva 84)

Njukasl - Vest Hem    2:1 (2:0)
(Perez 6, Vajndalum 15 - Jelavić 49)

Sautempton - VBA    3:0 (2:0)
(Vard-Prouz 5, 35p, Tadić 72)

Aston Vila - Lester    1:1 (0:1)
(Gestede 75 - Okazaki 29)

Nedelja
Liverpul - Mančester junajted    15.05
Stouk - Arsenal    17.15

Ponedeljak
Svonsi - Votford    21.00

Tabela: Lester 44, Arsenal 43, Mančester siti 43, Totenhem 39, Vest Hem 35, Mančester junajted 34, Stouk 32...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
na šta spade Chelsea

pre 8 godina

Ovi su prešišali i Partizan kada se davno u Ljubljani igralo dok god nije postigao gol.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija