• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport

17.01.2016

08:33

IVANIĆ NAPUŠTA VOJVODINU! Partizanova meta odlazi u Austriju iz Beča

Fudbal

IVANIĆ NAPUŠTA VOJVODINU! Partizanova meta odlazi u Austriju iz Beča

Podeli vest

Fudbaler Vojvodine Mirko Ivanić karijeru će najverovatnije nastaviti u bečkoj Austriji koja je Novosađanima spremna da plati milion i po evra za mladog vezistu

Sapunica oko transfera Mirka Ivanića izgleda konačno dobija poslednju epitodu. Partizan je nekoliko puta pokušao da privoli kapitena "lala" u Humsku, ali mladi fudbaler je ostao dosledan da ne želi da pojačava rivale Novosađana i da će sačekati ponudu iz inostranstva.

Čekao je, čekao i konačno dočekao. Prema pisanju Sporta, bečka Austrija je na adresu Novosađana poslala ponudu tešku milion i po evra dok su Ivaniću ponudili četvorogodišnji ugovor.

Odgovor čelnika Vojvodine očekuje se u narednih nekoliko dana, ali je izvesno da će ponuda biti prihvaćena jer je klub u finansijskim problemima, a ovim transferom bi mnoge rupe bile zakrpljene.

IVANIĆA BAŠ BRIGA ZA "VEČITE": Poštujem ih, ali neću u Zvezdu i Partizan!

ILIEV OTKRIO PLANOVE: Pregovaramo sa Kleom, tačka na Ivanića, a Babović hoće u inostranstvo


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nenadmed

pre 8 godina

Gde god u inostranstvo budes otisao taj klub ne moze biti veci od Partizana i Zvezde. Samo pazi da ti se ne desi kao tvojim prethodnicima Aleksic, Meleg... pa jos u junu da dodjes na pozajmicu u N.Sad. Digao si oko i za sebe mnogo veliku prasinu. Zelim ti sve najbolje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija