• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.01.2016

22:46

(VIDEO) KUP ITALIJE: Baloteli doneo minimalac Milanu protiv Alesandrije

Fudbal

(VIDEO) KUP ITALIJE: Baloteli doneo minimalac Milanu protiv Alesandrije

Podeli vest

Fudbaleri Milana slavili su nad trećeligašem Alesandrijom rezultatom 1:0 u prvom meču polufinala Kupa Italije

"Rosoneri" će se, ako prođu u finale, za trofej boriti sa boljim iz duela između Intera i Juventusa.

Trener Milana Siniša Mihajlović ovom pobedom je možda uspeo da kupi sebi još malo vremenu na klupi ekipe sa "San Sira", s obzirom na to da su čelnici kluba nezadovoljni rezultatima ekipe u seriji A, pa se već nedeljama spekuliše o otkazu srpskog trenera.

Mario Baloteli, koji se vratio na teren posle povrede, u 43. minutu sa bele tačke doneo je prednost Milanu i ispostavilo se postavio konačan rezultat. Alesandrija je na putu do polufinala eliminisala Palermo (3:2) i Đenovu (2:1), ali do novog iznenađenje ovog puta nije mogla.

(VIDEO) KUP ITALIJE: Biševac i Milinković-Savić nisu uspeli da zaustave Juve!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija