• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.01.2016

23:06

(VIDEO) KUP KRALJA: Valensija konačno pobedila, u polufinalu i Sevilja

Fudbal

(VIDEO) KUP KRALJA: Valensija konačno pobedila, u polufinalu i Sevilja

Podeli vest

Fudbaleri Valensija i Sevilje plasirali su se u polufinale Kupa Kralja pobedama nad Las Palmasom odnosno Mirandesom

Obe ekipe su posle revanša četvrtfinala osigurale prolaz i pridružile se Barseloni i Selti koje su u sredu učinile isto protiv Atletik Bilbaa, odnosno Atletiko Madrida.

Sevilja je posle 2:0 u prvom meču savladala Mirandes u gostima 3:0 i tako bez ikakvih problema ušla među četiri najbolje ekipe. Ibora, Munjoz i Koke su bili strelci za Andalužane.

U drugoj utakmici večeri Valensija je zabeležila tek četvrtu pobedu od dolaska Garija Nevila na klupu i sve četiri su došle u Kupu.

Ovoga puta sa 1:0 "slepi miševi" su savladali Las Palmas u gostima i tako posle remija 1:1 na "Mestalji", obezbedili plasman među četiri ekipe. Pobedu Valensiji doneo je Rodrigo golom u 20. minutu.

Parovi polufinala biće određeni žrebom koji je na programu u petak od 12.30.

(VIDEO) KUP KRALJA: Barsa posle preokreta do polufinala, Selta izbacila Atletiko!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija