• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.01.2016

12:47

SVE SPREMNO ZA FUTSAL SPEKTAKL Aca Kovačević: Ostvarićemo najbolji rezultat do sada!

Fudbal

SVE SPREMNO ZA FUTSAL SPEKTAKL Aca Kovačević: Ostvarićemo najbolji rezultat do sada!

Podeli vest

Pet dana pre početka Evropskog prvenstva u futsalu sve je spremno za novi spektakl u Beogradskoj Areni pred 11.000 gledalaca, saopšteno je na današnjoj konferenciji za medije u Skupštini grada

 

Reprezentacija Srbije na svom terenu želi da napravi najveći uspeh na kontinentalnim šampionatima i pokuša da se upusti u borbu za medalje, nakon što je čak tri puta bila eliminisana u četvrtfinalu.

Izabranici selektora Ace Kovačevića takmičenje otvaraju mečom protiv Slovenije 2. februara, a u A grupi se nalazi još Portugalija.

- Želim da se zahvalim Beogradu i Fudbalskom savezu Srbije što se jedno ovakvo takmičenje igra u Beogradu i verujem da će se ovaj sport još više razviti. Uradićemo sve da napravimo možda najveći rezultat do sada - rekao je Kovačević na konferenciji za medije u Skupštini Grada.

ČAVIĆEVA PORUKA PRED EP: Futsal je bolji od fudbala!

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali istakao je zadovoljstvo što će Grad biti domaćin još jednog velikog takmičenja, posle prvenstva Evrope u vaterpolu.

- Plan Brograda za 2016. godinu je da se predstavimo kao atraktivna spotska nacija. Prvenstvo Evrope u vaterpolu nam govori da smo na dobrom putu. Oborili smo sve rekorde u gledanosti, ali pred nama je drugi izazov i radost. Drago mi je da kažem da smo u potpunosti spremni da organizujemo - rekao je Mali i pozvao navijače da ispune tribine Arene na premijeri protiv Slovenije.

Direktor UEFA futsal EURO 2016 Zdravko Jokić istakao je da je za meč sa Slovenijom već prodato 6.000 karata.

Evropsko prvenstvo u futsalu igra se od 2. do 13. februara, a titulu brani selekcija Italije.

MALI O FUTSALU: Bio sam jako dobar golman!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija