• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.01.2016

22:40

(VIDEO) MIHA ISPRAŠIO MANĆINIJA! Milan nokautirao Inter u gradskom derbiju 3:0

Fudbal

(VIDEO) MIHA ISPRAŠIO MANĆINIJA! Milan nokautirao Inter u gradskom derbiju 3:0

Podeli vest

Milan je konačno pružio sjajnu partiju i u derbiju Serije A deklasirao gradskog rivala Inter rezultatom 3:0, golovima Aleksa, Bake i Nianga

Čini se da u ekipi Milana polako, ali sigurno, kockice dolaze na svoje mesto. Nedeljama se spekulisalo o smeni trenera Siniše Mihajlovića, ali pošto su čelnici kluba istrpeli srpskog trenera, on je na strpljenje počeo da vraća dobrim rezultatima.

Nema sumnje da će biti više nego prezadovoljni posle trijumfa nad gradskim rivalom Interom. Isprašio je Siniša Mihajlović kolegu i velikog prijatelja Roberta Manćinija na klupi Inter.

Posle ovog trijumfa Milan je šesti na tabeli sa 36 bodova, ima samo dva manje od Rome na petom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, a pet od "neroazura" na četvrtoj poziciji, dok mu trećeplasirana Fiorentina beži samo bod više. 

Inter je bolje počeo, agresivnije, imao nekoliko prilika, ali je Milan uspeo da umiri rivala, dođe do svoje igre i prvi povede. Posle odličnog centaršuta Honde, Aleks je nadskočio dvojicu uspavanih defanzivaca Intera i glavom doveo Milan u vođstvo. 

Zatišje je potom trajalo do 70. minuta kada je Ikaradi promašio penal za Inter, a onda je Milan za četiri minuta nokautirao "neroazure". Prvo je Baka u 73. duplirao rezultat, a već u 77. bilo je 3:0. Handanović je uspeo da zaustavi prvi šut Nianga, ali se lopta ponovo odbila do njega i samo je zakucao u mrežu i postavio konačan rezultat. 

SERIJA A

21.kolo

Subota
Karpi - Palermo 1:1 (0:1)

(Mankozu 74pen - Đilardino 24)

Atalanta - Sasuolo 1:1 (1:1)
(Denis 32 - Berardi 27)

Roma - Frozinone 3:1 (1:1)
(Najngolan 18, El Šaravi 48, Pjanic 84 - Ciofani 24)

Nedelja
Kjevo - Juventus 0:4 (0:2)

(Morata 6, 40, Sandro 61, Pogba 67)

Bolonja - Sampdorija 3:2 (2:0)
(Munir 12, Donsah 24, Destro 87 - Muriel 54, Korea 80)

Đenova - Fiorentina (0:0)

Napoli - Empoli 5:1 (2:1)

(Iguain 33, Isinje 37, Kamporese 52ag, Kaljehon - Paredes 28)

Torino - Verona 0:0 (0:0)

Udineze - Lacio 0:0 (0:0)

Milan - Inter 3:0 (1:0)

(Aleks 35, Baka 73, Niang 77 )

Tabela: Napoli 50, Juventus 48, Fiorentina 42, Inter 41, Roma 38, Milan 36, Sasuolo 33...

(VIDEO) SERIJA A: Petarda Napolija, Juventus deklasirao Kjevo


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dsa

pre 8 godina

Evo video Highlights: www.youtube.com/watch?v=q_FcSInov3U

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija