• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.02.2016

23:10

(VIDEO) MESI U KLUBU 500! Het-trik Argentinca i poker Suareza protiv Valensije!

Fudbal

(VIDEO) MESI U KLUBU 500! Het-trik Argentinca i poker Suareza protiv Valensije!

Podeli vest

Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi postigao je u duelu polufinala Kupa Kralja svoj jubilarni 500. gol na zvaničnim utakmicama u karijeri

Katalonci su savladali "slepe miševe" sa 7:0, a Argentinac je bio strelac tri gola, od kojih je drugi bio 500. u karijeri.

Čak 435 od ovih 500 golova Mesi je postigao za Barselonu, jedini klub za koji je igrao. Za reprezentaciju Argentine postigao je 49 golova, za mladu reprezentaciju 14, a za olimpijsku selekciju dva gola. 

Fantastični Argentinac je ukupno u karijeri odigrao 637 utakmica, postigao je 500 golova, upisao 203 asistencije i osvojio 28 trofeja.

Barselona je praktično obezbedila finale, a revanš meč koji se igra 10. februara će biti puka formalnost. Drugi polufinalni par čine Sevilja i Selta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija