• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.02.2016

16:09

KLOP BAŠ VOLI SRBE! Nemac najavio povratak Markeca u Liverpul

Fudbal

KLOP BAŠ VOLI SRBE! Nemac najavio povratak Markeca u Liverpul

Podeli vest

Menadžer Liverpula Jirgen Klop nagovestio je da će na leto vratiti Lazara Markovića sa pozajmice iz Fenerbahčea i pružiti mu pravu šansu

- Imamo dosta napadača, čak pet, računajući i Firmina. Međutim, na krilima imamo samo nekoliko mladih igrača sa potencijalom. Moramo ubrzo da odlučimo oko novajlija kako bismo raspolagali sa više opcija - rekao je Klop za sajt Liverpul Eho.

Isti portal, koji je veoma pažljivo prati zbivanja u tom klubu, navodi da je Klop impresioniran partijama Markovića na pozajmici u Fenerbahčeu.

Ovo znači da bi za tim sa "Enfilda" naredne sezone mogla da igraju dvojica Srba, Marko Grujić i Lazar Marković.

Klop se u prethodnom timu, Borusiji iz Dortmunda, najviše oslanjao na bočne, brze napadače, kao što su Marko Rojs, Pjer-Emerik Abumejan i Mario Gece, što mu je donelo dosta uspeha.

MARKEC PAMTI SVE! Pogledajte kojeg bivšeg igrača Partizana je Lazar stavio u svoj idealni tim!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija