• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.02.2016

17:16

(VIDEO) TOMO, PAZI SE! Kolarov: Biću predsednik Srbije jednog dana!

Fudbal

(VIDEO) TOMO, PAZI SE! Kolarov: Biću predsednik Srbije jednog dana!

Podeli vest

Fudbaler Mančester sitija Aleksandar Kolarov je u intervjuu za klupsku televiziju na jedno od pitanja navijača "građana" odgovoriom, naravno u šali, da će posle fudbalske karijere biti predsednik Srbije

Jedan od navijača Sitija pitao je Kolarova da li je tačno da je on predsednik Srbije.

- Ne, ne u ovom trenutku. Trenutno sam u Mačesteru i bilo bi neozbiljno da budem predsednik u ovom momentu. Ali u budućnosti, mislim da će me izabrati, moraju... Kada dođe vreme za to, objasniću - rekao je Kolarov.

Potom je upitan da li mu se više dopada da ga zovu Aleksandar ili Aleks.

- Ovde me zovu Aleks, ali meni je zaista svejedno. Kada budem predsednik biće dovoljno da mi se obraćaju sa "Gospodine predsedniče" - poručio je zamenik kapitena srpske reprezentacije.

Levi bek "građana" i "orlova" je kao najboljeg sportistu iz Srbije izdvojio Novaka Đokovića.

- Imao sam priliku da upoznam Novaka, on je fenomenalan momak. Ono što radi na terenu je neverovatno i na svetskom nivou, a možete da zamislite koliko onda to znači za Srbiju - jasan je bio iskusni defanzivac.

Zanimljiv odgovor dao je i na pitanje ko bi pobedio u tuči između njega i Pabla Zabalete.

- Bez problema - ja. Imam dosta iskustva, moja zemlja je prošla kroz nekoliko ratova, tako da verovatno udaram bolje - zaključio je Kolarov uz osmeh i dodao da u timu ima nekoliko momaka sa kojima se ipak ne bi "kačio".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
prota Milivoje grsni

pre 8 godina

Pa kada moze Toma da bude predsednik Srbije zasto ne i ti momce, a da negovorim o hiljadama visokoobrazovanih mladih ljudi sa svetskim iskustvom.Ili je bitno da budes prvo grobar pa onda predsednik.

Grobari

pre 8 godina

S'obzirom da su nas ovi prethodni kao i ovaj aktuelni zakopali do grla mozda je bolje da buduci zna da vozi bager pa da proba da nas otkopa,mada kako vreme odmice pre ce nam za predsednika trebati neko svesteno lice da nam odrzi opelo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija