• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.02.2016

18:24

KAJZER FRANC NA UDARU FIFA! Bekenbauer kažnjen jer neće da sarađuje

Fudbal

KAJZER FRANC NA UDARU FIFA! Bekenbauer kažnjen jer neće da sarađuje

Podeli vest

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) kaznila je Franca Bekenbauera sa 7.000 franaka zbog odbijanja da sarađuje u istrazi o korupciji oko kandidatura za domaćina Svetskog prvenstva 2018. i 2022. godine

Etički komitet FIFA saopštio je da je čuveni Nemac odbio da sarađuje uprkos ponovljenim zahtevima za pomoć. Bekenbauer je već iz istih razloga bio suspendovan na 90 dana tokom Svetskog prvenstva u Brazilu.

On je bio član Izvršnog komiteta FIFA u decembru 2010. kada su Rusija i Katar izabrani za organizatore šampionata, a posle godinu dana je napustio tu funkciju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija