• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nkolimpija.si

25.02.2016

14:02

LAZOVIĆ POSTAO "ZMAJ"! Olimpija sa srpskim napadačem kreće po titulu

Fudbal

LAZOVIĆ POSTAO "ZMAJ"! Olimpija sa srpskim napadačem kreće po titulu

Podeli vest

Srpski fudbaler i nekadašnji napadač Danko Lazović potpisao je ugovor sa ljubljanskom Olimpijom i u ovom klubu bi trebalo da ostane do leta 2017. godine

Posle neslavne epizode u Kini, Lazović je prihvatio poziv trenera Olimpije Marka Nikolića, direktora Ranka Stojića i predsednika Milana Mandarića.

- Došao sam u Ljubljanu iz dva razloga. Prvi je trener Marko Nikolić sa kojim sam imao priliku da sarađujem u Partizanu, a drugi je povezanost sa ambicijama kluba koje su velike. Upoznao sam se tek juče sa svima i teško je da odmah kažem sve utiske, ali ono što sam primetio jeste da u Olimpiji postoji odličan miks iskustva i talentovanih mladih igrača i da sam impresioniram dočekom - rekao je Lazović za klupski sajt.

Zadovoljstvo nije krio ni Nikolić, koji je sa iskusnim napadačem sarađivao u Partizanu.

- Veoma sam srećan i zadovoljan što smo doveli ovako kvalitetnog fudbalera. Ne treba trošiti reči na njega, jer je Danko dokazan igrač sa internacionalnim iskustvom. Imao sam sreću i čast da sarađujem sa njim u Beogradu i ne samo da je odličan fudbaler, već je i sjajan kao osoba. Gde god je igrao davao je sve od sebe i osvajao titule i veoma smo srećni što je odlučio da nam se pridruži - zaključio je Marko Nikolić.

LAZOVIĆ I NIKOLIĆ PONOVO ZAJEDNO! Srpski napadač napustio Kinu, pregovara sa Olimpijom 

RADOVIĆ U OLIMPIJI! Bivši igrač Partizana i Legije seli se u Sloveniju


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ridji

pre 8 godina

Haha velike ambicije kluba. Sta, borice se u ligi sampiona sledece sezone ili sta. Smesno. Kao sto si i ti smesn igrac.

MARE GROBAR

pre 8 godina

Neka ide u Sloveniju,kad nama ne treba.Mi imamo sjajne igrace u napadu...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija