• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.03.2016

21:07

EURO BEZ PUBLIKE! Utakmice na EP se možda budu igrale pred praznim tribinama

Fudbal

EURO BEZ PUBLIKE! Utakmice na EP se možda budu igrale pred praznim tribinama

Podeli vest

Utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu, koje će se narednog leta održati u Francuskoj, mogle bi da budu premeštane iz grada u grad i igrane bez publike ako se pojave pretnje od terorističkih napada, najavio je direktor takmičenja Martin Kalen

- Moguće je da će utakmice biti pomerane, u zavisnosti od opasnosti eventualnih napada. Ako postoji bezbednosni problem, trebalo bi da se utakmica igra bez publike. Ako želite da premestite veliki broj ljudi, oni ipak ne bi imali vremena da odu u drugo mesto na utakmicu - rekao je Kalen agenciji AP.

Kalen je, ipak, kazao da trenutno nema naznaka o eventualnim pretnjama i pogoršanju stanja kada je reč o bezbednosti.

Kontinentalni šampionat će trajati 32 dana, a 24 reprezentacije odigraće 51 utakmicu na 10 stadiona širom Francuske.

Prema rečima čelnika UEFA, organizacija predstojećeg takmičenja biće pravi logistički poduhvat, a provera svakog ko bude ulazio na stadion biće rigorozna.

UEFA je posebno obazriva nakon terorističkih napada u Parizu, u kojima je u novembru ubijeno 130 ljudi. Jedna bomba eksplodirala je ispred Stadiona Francuska.

Evropsko prvenstvo održaće se od 10. juna do 10. jula.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Spktakl

pre 8 godina

Vise ste dosadni sa malerisanjem,ne da se nece igrati pred praznim tribinama vec ce to biti pravi spektakl na kome ovi nasi kilosteri nece ucestvovati,pa sad kad nema njih daj da pljujemo po svemu i da sve malerisemo,pa sta ako nema nas, tu su braca hrvati,navijacemo za njih.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija