• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

03.03.2016

12:53

PIKSI ZA INFORMER O TVRDNJAMA DA JE PREVAREN: Poznajem Mujovića, ali me nije reketirao!

Fudbal

PIKSI ZA INFORMER O TVRDNJAMA DA JE PREVAREN: Poznajem Mujovića, ali me nije reketirao!

Podeli vest

Podgorički mediji objavili da je Veselin Mujović, koji je uhapšen zbog sumnje da je prevario Svetozara Marovića za 800.000 evra, uzeo stotine hiljada evra i od Piksija. Nikad mu ništa nisam dao, tvrdi Stojković

Poznajem Veselina Mujovića, ali me on nikad nije reketirao niti sam ikad dao jedan jedini dinar, kaže za Informer legendarni Dragan Stojković Piksi!

Podgorička "Pobjeda" juče je objavila da je Mujović, koji je uhapšen zbog sumnje da je prevario bivšeg predsednika SCG Svetozara Marovića za 800.000 evra, uzeo stotine hiljada evra i od Piksija.

Štitio ga Rodoljub Milović

Mujović je u Srbiji uživao zaštitu bivšeg načelnika Uprave kriminalističke policije generala Rodoljuba Milovića, a prema nezvaničnim saznanjima iz vrha MUP, ovaj mu je svojevremeno obezbedio čak i policijsko obezbeđenje. Navodno je bio posebno blizak i sa Milovićevim pomoćnikom Radoslavom Đinovićem. Sva ta imena Piksiju ne znače mnogo.

- Ne interesuju me svi ti ljudi. Savest mi je mirna i mirno spavam. To što me povezuju sa tim čovekom je plod nečije mašte - zaključio je Stojković.

Mujović je navodno ponudio Stojkoviću zaštitu od istrage koja se spremala protiv njega zbog sumnjive prodaje fudbalera Crvene zvezde Vladimira Stojkovića, Nikole Žigića i Milana Biševca.

Za Piksija se sumnjalo da je prisvojio deo novca od tih transfera, međutim on je tvrdio da su te pare završile kod njegovog prethodnika na "Marakani" Dragana Džajića. Kako bilo, istraga protiv Stojkovića nikad nije pokrenuta.

Prijatan razgovor

Stojković, međutim, tvrdi da sa Mujovićem uopšte nije razgovarao o tom slučaju.

- Ne znam kako uopšte da komentarišem te budalaštine. Najoštrije demantujem. Tog čoveka jesam upoznao pre nekoliko godina kad sam bio na odmoru u Crnoj Gori, ali sve se svelo na prijatan razgovor. Znate, ne mogu ja nikom reći da mi se skloni od stola ako mi priđe da me pozdravi, a mnogo je takvih primera. Kad ste poznata ličnost neko želi da se slika sa vama, neko da popriča i ja sam ljubazan prema svim tim ljudima - objasnio je Stojković za naš list.

LJUDI ZA KOJE SE SUMNJA DA IH JE MUJOVIĆ REKETIRAO

Dragan Stojković Piksi, fudbalski trener
Svetozar Marović, bivši predsednik SCG
Miroslav Mišković, vlasnik "Delte"
Radomir Narančić, vlasnik PPK "Sonta"
Nebojša Joksović, zaštićeni svedok u predmetu protiv Šarića

Stojković kaže da mu se Mujović predstavio kao Vesko i da mu nije rekao čime se bavi.

- Nikom na čelu ne piše čime se bavi i šta radi. Nemam običaj da odbijam ljude koji žele da razgovaraju sa mnom. Sećam se da mi se čovek predstavio kao Vesko. Međutim, ništa mi nije tražio, ništa mu nisam nudio, ništa nije uzeo, niti sam mu bilo šta dao. Nisam ni u kakvom kontaktu sa njim. Zaista ne znam kako je nekom palo na pamet da me upliće u sve to - zapitao se iskusni trener.

Sedeo s Čovićem

Mujović je prvi put osuđen 1992. godine u Podgorici. Zatim je 2009. godine osuđen u Beogradu na dve i po godine zatvora, takođe zbog prevare. U decembru 2014. godine ponovo je osuđen na dve godine zatvora zbog iznude oko 70.000 evra od Radomira Narančića, vlasnika PPK "Sonta".

U pritvoru je proveo ukupno sedam meseci nakon što je uhapšen u hotelu "Prestiž" dok je sedeo sa Nebojšom Čovićem. Pušten je na slobodu pošto je Apelacioni sud ukinuo tu presudu i naložio novo suđenje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
uzicanin

pre 8 godina

Rodoljub Milovic i Nebojsa Covic su stari i prekaljeni borci ,jer oni datiraju od STRELJANJA Siptara i Kuma jer Covic je imao VELIKI RAZLOG da Zemunci ne progovore o njegovom ucescu u ubistvu Premijera Djindjica.A ovaj Mujovic je po mentalnom sklopu isti kao Papaja u Coki.

Laza

pre 8 godina

Pa dobro Piksi, ko ti baci bombu, kako je Dzaja uzeo pare od Zigica, a ti produzio ugovor sa njim?

Dragan

pre 8 godina

Zvezda je već odavno trebala da pokrene incijativu da se Piksiju oduzme titula Zvezdine zvezde, jer to nezaslužuje svojim ponašanjem, blaćenjem kluba i njene najveće zvezde Džajića.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija