• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.03.2016

15:05

HUMANI MATIĆ! As Čelsija se odazvao apelu Aleksandra Šapića

Fudbal

HUMANI MATIĆ! As Čelsija se odazvao apelu Aleksandra Šapića

Podeli vest

Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Matić priključio se novoj akciji Humanitarne fondacije Novi Beograd i odgovorio na apel osnivača Aleksandra Šapića da se pomogne deci

Fudbaler Čelsija je poslao potpisan dres u kojem je igrao utakmice Premijer Lige.

- Poveo sam se gestom Aleksandra Šapića i najmanje što sam mogao da uradim u ovom momentu jeste da pošaljem dres za koji se nadam da će dostići visoku cenu na aukciji. Želeo bih da ovim putem pozovem ostale kolege fudbalere i sve sportiste, kao i klubove da se uključe u akciju i tako pomognemo onima kojima je najpotrebnije - istakao je Matić.

Ukoliko želite da date svoju ponudu za vezistu Čelsija, to možete učiniti OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija