• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.03.2016

22:53

(VIDEO) LIGA EVROPE: Liverpul nokautirao Junajted i došao nadomak četvrtfinala!

Fudbal

(VIDEO) LIGA EVROPE: Liverpul nokautirao Junajted i došao nadomak četvrtfinala!

Podeli vest

U prvom duelu na evrosceni dva najtrofejnija kluba Engleske Liverpul je savladao Mančester junajted na "Enfild roudu" sa 2:0 u osmini finala Lige Evrope

Briljirao je golman Junajteda David de Hea i čudesnim obranama spasao "đavole" katastrofalnijeg poraza, ali su Staridž i Firmino ipak uspeli da pronađu put do njegove mreže i dovedu "redse" nadomak plasmana u narednu rundu.

Liverpul je poveo pogotkom Staridža sa bele tačke u 20. minutu, a do kraja poluvremena je golman De Hea spasavao Junajted. Samo četiri minuta posle primljenog gola De Hea je zaustavio šut Kutinja sa nekoliko metara. Navijači "redsa" su već videli loptu u golu, ali je De Hea briljantnom odbranom zaustavio tu loptu pre nego što je prešla gol liniju.

Još jednom je Junajted spašen zahvaljujući fantastičnom refleksu De Hee, u finišu poluvremena kada je iz blizine pucao Lalana.  S druge strane, Junajted tokom prvih 45 minuta nije imao nijedan šut u okvir gola.

Kutinjo i Lalana su u nastavku utakmice mogli da potvrde trijumf, ali najviše zahvaljujući De Hei nije bilo promene rezultata. Sve do 73. minuta kada je Firmino po drugi put na meču naterao De Heu da vadi loptu iz sopstvene mreže. 

Viljareal je golovima Bakambue sa 2:0 pobedio Levekuzen, dok je Atletik Bilbao je na svom terenu bio bolji od Valensije sa 1:0. 

Lacio je na gostovanju Sparti uspeo da izbegne poraz - 1:1. Srpski internacionalci Biševac i Milinković Savić su počeli utakmicu i odigrali svih 90 minuta, dok je Basta ušao u 46, ali 20 minuta kasnije je morao da se vrati na klupu zbog povrede.  

LIGA EVROPE

Osmina finala

Četvrtak

Bazel - Sevilja 0:0

Dortmund - Totenhem 3:0 (1:0)
(Obamejang 30, Rojs 60, 70 )

Fenerbahče - Braga 1:0 (0:0)
(Topal 82)

Šahtjor - Anderleht 3:1 (2:0)    
(Tajson 21, Kučer 24, Da Silva 79 - Ačempong 68 )

Bilbao - Valensija 1:0 (1:0)
(Garsija 20)

Liverpul - Mančester junajted 2:0 (1:0) 
(Staridž 20 pen, Firmino 73)

Sparta Prag - Lacio 1:1 (1:1)
(Fridek 13 - Parolo 38) 

Viljareal - Bajer Leverkuzen 2:0 (1:0)
(Bakambu 4, 56)

(VIDEO) LIGA EVROPE: Dortmund uništio Totenhem, Šahtjor pregazio Anderleht!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija