• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomkovic

17.03.2016

14:30

SIMOVIĆ ZBUNJEN SUMNJAMA UEFA: Zašto Spartak? Ako je namešteno prvi ću kazniti krivce!

Fudbal

SIMOVIĆ ZBUNJEN SUMNJAMA UEFA: Zašto Spartak? Ako je namešteno prvi ću kazniti krivce!

Podeli vest

Dragan Simović, predsednik Spartaka, kaže da je iznenađen sumnjama od strane Evropske fudbalske unije da je duel sa OFK Beograd (2:1) koji je odigran u okviru 26. kola Superlige namešten

Utakmica je odigrana proteklog vikenda, a Spartak je pobedio 2:1, nakon vođstva OFK Beograda od 1:0.

- Iznenađem sam i ne znam otkud sad da se povede ta istraga, ali podržavam sve aktivnosti istražnih organa. Neka se utvrdi da li je utakmica nameštena i ako jeste prvi ću tražiti da svi koji su u tome učestvovali budu kažnjeni - rekao je Simović za Informer.

Simović je još jednom ponovio da mu nije jasno zašto su baš Subotičani sumnjivi.

- Sve mi je to malo čudno i ne znam otkud baš sad da se povede cela ta priča i zašto je baš Spartak sumnjiv, a svi su videli da je to bio neizvestan meč. Mi smo igrali u najjačem sastavu, OFK Beograd nam je dobro parirao, ali pobedili smo na domaćem terenu - istakao je Simović.

SKANDAL! UEFA istražuje meč Spartak - OFK Beograd, SUMNJA DA JE NAMEŠTEN!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija