• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.03.2016

23:04

(VIDEO) SERIJA A: Mihajlović bez pobede, a možda i bez posla, Juventus gazduje Torinom!

Fudbal

(VIDEO) SERIJA A: Mihajlović bez pobede, a možda i bez posla, Juventus gazduje Torinom!

Podeli vest

Juventus je u gradskom derbiju savladao Torino sa 4:1, fudbaleri Napolija savladali su Đenovu preokretom u drugom poluvremenu - 3:1, dok su fudbaleri Milana i Lacija remizirali 1:1 u poslednjem meču 30. kola

Milan je remizirao drugo kolo u nizu, već tri meča je bez pobede, pa je Mihajloviću dodatno ugrožen posao. Ozbiljno se spekiliše da bi mogao da dobije otkaz. Milan zaostaje šest bodova za mestom koje vodi u Ligu Evrope, a Liga šampiona mu beži velikih 11 bodova.

Duel je rešen već u prvih 15 minuta. Gosti su poveli preko Marka Parola u devetom, a ubrzo je izjednačio je Karlos Baka. Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata.

Juventus je sa 4:1 deklasirao Torino. Ekipa Masimilijana Alegrija povela je u 33. minutu preko Pogbe, koji je pogodio iz slobodnog udarca. "Stara dama" je povećala prednost u 42. minutu, peko Kedire. "Bikovi" su uspeli da smanje na 2:1 početkom drugog dela kada je Baloti savladao Bufona sa bele tačke, ali je trijumf Juventusa overio Morata u 63. minutu, koji se do kraja meča još jednom upisao u strelce za ubedljiv trijumf lidera Serije A. 

Inače, golman Juventusa Đanluiđi Bufon oborio je rekord po broju minuta bez primljenog gola u Seriji A. Nadmašio je Sebastijana Rosija koji je 929 minuta proveo bez priljenog gola, a Bufon je lestvicu pomerio na 973 minuta. 

Juventus sada ima 70 bodova, šest više od drugoplasiranog Napolija. Srpski reprezentativac Maksimović odigrao je ceo meč za Torino.

U ostalim mečevima Karpi je savladao sa 2:1 Veronu, Fiorentina je sa Frozinoneom odigrala meč bez pobednika i golova, po bod su pobedili Udineze u Sasuolo - 1:1, dok je Kjevo sa 1:0 savladao Sampdoriju u Đenovi.

 

Fudbaleri Napolija savladali su Đenovu 3:1, preokretom u drugom poluvremenu. Gosti su poveli na San Paolu u desetom minutu preko Rinkona, ali je preokret izrežirao Iguain. Prvo je izjednačio rezultat u 51, a pobedu doneo devet minuta pre kraja. Konačan rezultat je u nadoknadi vremena postavio El Kaduri. 

Napoli zaostaje tri boda za Juventusom osam kola pre kraja sezone.

30. kolo

Subota
Empoli - Palermo  0:0

Roma - Inter   1:1 (0:0)
(Najgolan 85 - Perišić 53)

Nedelja
Atalanta - Bolonja 2:0 (2:0)
(Gomez 27, Di Amanti 45+1)  

Frozinone - Fiorentina 0:0
   
Verona - Karpi 1:2 (0:1)
(Ionita 63 -  De Gaudio 42, Lazanja 67)

Sampdorija - Kjevo 0:1 (0:1)
(Međorini 24)  

Sasuolo - Udineze 1:1(0:1)
(Politano 64 - Zapata 8)

Torino - Juventus 1:4 (0:2)
(Beloti 48 - Pogba 33, Kedira 42, Morata 63, 76 )

Napoli - Đenova 3:1 (0:1)
(Iguain 51, 81, El Kaduri 90+1 - Rinkon 10)

Milan - Lacio 1:1 (1:1)
(Baka 15- Parolo 9)

Tabela: Juventus 70, Napoli 67, Roma 60, Inter 55, Fiorentina 55, Milan 49, Sasuolo 45...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija