• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.03.2016

17:00

(VIDEO) NIKO KAO ĐANLUIĐI BUFON! Legenda Juventusa srušila rekord, bez primljenog gola 973 minuta!

Fudbal

(VIDEO) NIKO KAO ĐANLUIĐI BUFON! Legenda Juventusa srušila rekord, bez primljenog gola 973 minuta!

Podeli vest

Đanluiđi Bufon, golman Juventusa, u duelu sa Torinom (4:1) oborio je rekord po broju minuta bez primljenog gola u Seriji A

Đanluiđi Bufon srušio je rekord Sebastijana Rosija po nesavladivosti iz sezone 1993/94. Golman Milana nije savladan 929 minuta, a Bufon je sa 973 minute postavio novi rekord. Njega je u duelu sa Toronom  u 48. matirao iz jedanaesterca Andrea Beloti. Juventus je na kraju deklasirao Torino sa 4:1.

Bufon je fantastičan niz započeo 10. januara, kada ga je poslednji put savladao Kasano. Nakon toga on u italijanskom prvenstvu nije nijednom kapitulirao. Nanizao je čak deset utakmica bez primljenog pogotka u Seriji A.

Svetski rekord drži bivši golman Vasko da Game Mazaropi, koji je od 1977. do 1978. nanizao 1,816 minuta.

(VIDEO) "STARA DAMA" JE GLAVNA U TORINU: Ubedljiv trijumf Juventusa u gradskom derbiju


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17