• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.03.2016

17:12

SUPERLIGA: Javor konačno slavio, kiks Borca u Čačku!

Fudbal

SUPERLIGA: Javor konačno slavio, kiks Borca u Čačku!

Podeli vest

Fudbaleri Javora savladali su sa 1:0 Metalac, dok na meču između Borca i Rada nije bilo pobednika ali ni golova - 0:0

Navijači na dve utakmice od 15 časova nisu imali mnogo šta da vide, samo jedan pogodak i prvi trijumf ekipe iz Ivanjice u drugom delu sezone. 

Drugoplasirani tim Superlige, Borac iz Čačka, kiksnuo je protiv Rada koji je pretposlednji tim šampionata. Borac je propustio nekoliko dobrih prilika da osvoji tri boda protiv "građevinara", koji su uspeli da odole napadima "zebri" i vrate se u Beograd sa jednim bodom. 

Jedini gol za Javor protiv Metalca postigao je Jovan Đokić u 22. minutu na asistenciju Eliomara Silve. Ispostavilo se da je taj pogodak bio dovoljan da Ivanjičani upišu sva tri boda.

Na taj način tim Mladena Dodića je stigao do prvog prvenstvenog trijumfa na domaćem terenu posle sedam meseci. Poslednju pobedu u Ivanjici Javor Matis je ostvario 16. avgusta 2015. godine protiv OFK Beograda.

SUPERLIGA

27. kolo

Radnički - Novi Pazar 0:0 

Subota

OFK Beograd - Vojvodina 1:0 (1:0)
(Martinović 71)


Radnik - Mladost  3:1 (1:1)
(Vuković 10, Ovusu 55, Stanković 62 - Vajan 28)

Voždovac - Jagodina 1:0 (0:0)
(Damjanović 86)

Crvena zvezda - Spartak 4:0 (1:0)
(/Ibanjez 45, 65, Ristić 46, Vijeira 57/)

Nedelja

Borac - Rad 0:0

Javor - Metalac 1:0 (1:0)
(Dokić 22)

Čukarički - Partizan 19.00

TABELA:  Crvena zvezda  74, Borac 44, Partizan (-1) 42, Radnički 42, Čukarički (-2) 41, Voždovac 39, Vojvodina 39, Surdulica 37, Javor 34, Mladost 31, Metalac 28, Novi Pazar (-1) 27, OFK Beograd 26, Spartak 23, Rad 22, Jagodina 22.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija