• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

22.03.2016

14:09

LEGENDARNI CRNOGORSKI FUDBALER OŽENIO SINA Dejo Genije za svadbu dao 50.000 evra!

Fudbal

LEGENDARNI CRNOGORSKI FUDBALER OŽENIO SINA Dejo Genije za svadbu dao 50.000 evra!

Podeli vest

Legendarni crnogorski fudbaler Dejan Savićević izdvojio je 50.000 evra za svadbu svog sina Vladimira (26) i njegove izabranice Tijane, upriličenu u hotelu "Splendid" u Bečićima

 

Mladenci su se u nedelju zakleli jedno drugom na večnu ljubav, a tom romantičnom činu prisustvovalo je oko 350 zvanica.

Kako je u luksuznom hotelu za hranu i piće po osobi potrebno izdvojiti 100 evra, Savićeviću je trebalo čitavo malo bogatstvo za veselje kakvo je njegov naslednik zamislio.

Sve na nivou

Prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja, sa svim troškovima predsedniku Fudbalskog saveza Crne Gore trebalo je oko 50.000 evra za ovaj radosni događaj. 

Nosi desetku, na tatu

Dejanov sin Vladimir takođe je fudbaler i trenutno je član Iskre iz Danilovgrada. Poput oca i on igra na poziciji ofanzivnog veziste i nosi broj 10 na leđima.

- Dejo pare nije žalio, samo mu je bilo važno da njegov sin i buduća snajka budu zadovoljni. Osim novca koji je trebalo izdvojiti za hranu i piće, potrebno je bilo platiti i agenciju za planiranje, dekoracije i ostale sitnice, kako bi sve bilo na svom mestu. Pošto sve to prilično košta, Savićevići su izdvojili oko 50.000 evra. Međutim, jedino im je bilo važno da sve bude na najvišem mogućem nivou - ispričao je naš izvor blizak porodici Savićević.

Devojka koja je osvojila srce Vladimira Savićevića jeste lepa Tijana Novaković iz Petrovca. Ona je blistala u venčanici, a kada su izgovorili sudbonosno "da", mladenci su se presvukli u crnogorsku narodnu nošnju.

Informer

Za veselu atmosferu pobrinula se najpre Ivana Selakov, a kasnije Aca Lukas. Njih dvoje su i inače Savićevićevi prijatelji, tako da su sa zadovoljstvom pristali da pevaju na ovom veselju.

- Atmosfera je bila odlična. Poznato je da je Dejo sa Ivanom Selakov prijatelj godinama. Čak joj je za snimanje jednog spota pozajmio svoj skupoceni auto marke "ferari". Lukas je inače poznat kao čovek koji podigne ljude na noge. Svi su bili veseli i svadba je potrajala do ranih jutarnjih časova - objasnio je naš izvor.

Bio i Mićunović

Među zvanicama je bilo mnogo ljudi iz sveta šou-biznisa. Osim onih sa estrade, bio je i veliki broj fudbalera i uopšte sportista iz Crne Gore. Takođe, među zvanicama je bio i crnogorski biznismen Brano Mićunović.

- Jedan od najveselijih gostiju na svadbi bio je as Intera Stevan Jovetić. On uopšte nije sedao za sto, samo je igrao. Mićunović je pozdravljao mladence i naručivao im pesme. Ma svi su bili jako veseli - zaključio je izvor Informera.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija